Espanyol

Un altre maldecap

Espanyol. Martin Braithwaite té una lesió al bíceps femoral de la cama dreta i es podria perdre els últims quatre partits que queden

Està sent una setmana intensa per a l’Espanyol, en què les males notícies no paren d’arribar, una darrere l’altra. Després de la derrota contra el Barça, que va deixar l’equip en una situació límit respecte al descens, i els incidents en finalitzar el derbi i les possibles sancions a les quals s’enfronten, ahir l’entitat blanc-i-blava va informar que Martin Braithwaite té una lesió muscular al bíceps femoral de la cama dreta. En el comunicat no es va especificar ni el grau de la lesió ni el temps que es calcula que estarà de baixa, però com a mínim, una lesió d’aquestes característiques manté el jugador lluny del terreny de joc durant deu dies. Així doncs, el davanter és baixa segura per al pròxim duel contra el Rayo i també és gairebé impossible que pugui participar en els partits contra l’Atlético i el València, que seran definitius per saber si els blanc-i-blaus arriben amb possibilitats a l’última jornada contra l’Almeria.

El danès va haver de ser substituït en el minut 55 del derbi contra el Barça de diumenge passat perquè sentia molèsties a la zona afectada i es va retirar de la gespa amb gestos evidents de dolor. Des d’aleshores, els serveis mèdics l’han sotmès a una sèrie de proves que han acabat confirmant els problemes musculars. Sens dubte, aquesta és una notícia nefasta per a un Espanyol que està en plena lluita per evitar el descens. I és que Braithwaite s’ha convertit en un jugador imprescindible. En els 28 partits de lliga en què ha participat, ha col·laborat amb nou gols i dues assistències, i s’ha convertit en el segon màxim golejador de l’equip, darrere de Joselu (15). El substitut natural per als partits que queden serà Puado, que acumula dos duels seguits marcant, contra el Barça i el Sevilla. Joselu i Puado seran la dupla ofensiva per buscar la salvació. Cada cop més difícil, però no impossible.

“Mereixem mantenir-nos a primera”

Leandro Cabrera va parlar ahir pels mitjans oficials del club. Sobre el pròxim partit a Vallecas, el central blanc-i-blau va dir: “És una final que intentarem guanyar. Seguirem lluitant fins que s’esgoti l’últim recurs perquè ens mereixem mantenir-nos en aquesta categoria.” També va opinar sobre la invasió de camp: “Durant tots aquests anys, l’afició ha estat exemplar en tots els sentits. Hi ha vegades que la situació ens supera a tots i sentim impotència. És un fet que lamentem i no volem que es torni a produir.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)