Espanyol

L’estadi de l’Espanyol passa a dir-se Stage Front Stadium

L’Espanyol ha arribat a un acord per a les properes cinc temporades amb la companyia nord-americana Stage Front, que donarà nom a l’estadi de Cornellà-el Prat. L’RCDE Stadium, per tant, passarà a dir-se Stage Front Stadium.

La companyia és líder destacada en la indústria del ticketing, un dels objectius que es proposa millorar el club amb aquesta aliança, així com l’experiència VIP de l’estadi, tant el dia de partit com de la resta d’esdeveniments que tinguin lloc en la instal·lació. L’acord inclou una col·laboració estratègica perquè Stage Front dinamitzi i rendibilitzi les instal·lacions de l’estadi, a més de dotar el recinte de l’última tecnologia.

Mao Ye, CEO de l’Espanyol, ha explicat: “Aquest acord és únic en la història del club i ens permetrà continuar acostant-nos als nostres aficionats, conèixer millor els seus gustos i permetre’ls viure experiències en el futbol d’una manera única, a més de situar l’estadi, patrimoni del club, com un espai de referència mundial”.

Tulaib Faizy, vicepresident d’aliances estratègiques de Stage Front, ha assenyalat: “Estem encantats d’anunciar que Stage Front s’ha assegurat els drets de denominació de l’icònic estadi de l’Espanyol. Aquesta associació representa una fita important per a la nostra empresa i estem emocionats per ser part de la família perica. Esperem treballar en estreta col·laboració amb el club per a crear experiències inoblidables tant per als fans com per a tot aquell que visiti l’estadi”. Karl Roes, CEO de la companyia americana, ha afirmat: “Estic encantat de col·laborar amb el RCD Espanyol, un club reconegut per la seva rica història, la seva apassionada base de seguidors i el seu compromís amb l’excel·lència dins i fora del camp. Aquesta associació estratègica no només s’alinea amb els nostres valors fonamentals, sinó que també ens brinda una oportunitat única per a enfortir la presència de la nostra marca i relacionar-nos amb els entusiastes de l’esport a tot el món”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)