Espanyol

Victòria per la mínima de l’Espanyol contra l’Al Wakrah

L’Espanyol ha enllaçat la segona victòria de la pretemporada aquesta vegada contra l’Al Wakrah de Qatar (1-0). Una solitària diana de Rubén Sánchez en el primer minut de la segona part ha decantat el partit a favor dels de Luis García, que venien de vèncer fa escassos dies a Las Palmas de primera divisió (2-1).

El partit ha estat dominat pel conjunt blanc-i-blau, que ja en la primera part podia haver fet alguna diana. Dimata ha fallat un penal en el 25 i Keidi Bare també ha estat a punt d’avançar als catalans, que no han tingut l’encert que sí està demostrant Rubén Sánchez en la pretemporada. El lateral ha combinat molt bé a la frontal de l’àrea i ha engaltat un bon xut que ha superat al porter rival per establir el que seria el definitiu 1-0, tot i que Dimata ha tornat a estar a prop del gol però aquesta vegada ha estavellat una rematada al pal (66’).

L’Espanyol no tornarà a jugar un amistós fins el proper dissabte 5 d’agost al camp de l’Utrecht (17h)