Espanyol

Rubén Sánchez: “L’equip està unit, junt i fort”

El lateral blanc-i-blau valora positivament l’estada a Marbella i assegura que l’equip s’està preparant bé per afrontar la temporada a segna divisió A

L’Espanyol ha tancat l’estada de pretemporada al Marbella Football Center després d’haver disputat tres partits amistosos contra el Cádiz CF, la UD Las Palmas i l’Al-Wakrah de Qatar. El balanç final ha estat de dues victòries i una derrota per la mínima, motiu pel qual el tècnic Luis García es mostra satisfet amb l’equip.

El lateral dret Rubén Sánchez ha estat el pitxitxi de la pretemporada a Marbella, i en declaracions a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, es mostrava satisfet pels minuts, pels gols, i ha valorat positivament sobretot el treball de l’equip, que assegura que està unit junt i fort, i que “pas a pas estem assimilant el que ens explica el míster i ho posem en concepte de joc”. Sánchez ha comentat que Luis García els exigeix molta intensitat tant amb pilota com sense pilota, perquè cada partit a 2a divisó és un món i han d’estar preparats per tot.

Ara, als blanc-i-blaus els queda un últim amistós contra el Galgenwaard d’Utrecht el proper dissabte a les 17h. En aquest sentit, el lateral perico assegura que els anirà molt bé disputar aquest últim test per posar-se a prova abans d’iniciar la competició oficial, que serà el proper 13 d’agost a dos quarts de 8 del vespre al camp de l’Albacete.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)