Espanyol

L’Espanyol cau golejat contra l’Utrecht en l’últim test de la pretemporada (3-0)

L’Espanyol arribarà al primer partit de lliga, el proper diumenge a les 19:30h contra l’Albacete, amb males sensacions. I és que aquesta tarda, en l’últim test de la pretemporada, el conjunt orientat per Luis García ha caigut derrotat contra l’Utrecht (3-0), un equip no excessivament competitiu de la lliga neerlandesa. La gran sorpresa del partit ha estat la suplència de Sergi Darder, una mostra clara que pot tenir les hores comptades a l’Espanyol, i la titularitat de Braithwaite.

En aquest duel s’ha tornat a evidenciar la fragilitat defensiva de l’any passat i la falta de jugadors desaquilibrants en atac. Els blanc-i-blaus només han estat capaços de xutar tres cops entre els tres pals en els 90 minuts. El matx ha començat malament pels periquitos, que han vist com ràpidament els locals s’avançaven en el marcador amb un gol de Douvikas (2’). Amb el marcador en contra, els blanc-i-blaus han intentat reaccionar, però en el minut 33 l’Utrecht ha aprofitat un penal a favor per posar terra de per mig. Douvikas ha estat l’autor del segon gol. A la represa, els locals han continuat oferint una millor versió que els seus rivals, i han acabat sentenciant el duel en el minut 65, obra del marroquí Labyard amb una rematada de cap tot sol en el segon pal.