Espanyol

L’últim assaig fa més viva la preocupació

Espanyol. L’Utrecht goleja el conjunt blanc-i-blau, sense ni un minut de Darder (3-0)

L’Espanyol arribarà al primer partit de lliga, diumenge contra l’Albacete, amb males sensacions. En l’últim test de la pretemporada, el conjunt de Luis García va caure derrotat contra l’Utrecht (3-0). La gran sorpresa del partit va ser la suplència de Sergi Darder, que no va jugar ni un minut, una mostra clara que pot tenir les hores comptades a l’Espanyol. En canvi, Braithwaite va ser titular, en un test que accentua la preocupació dels blanc-i-blaus.

L’Espanyol va mostrar la fragilitat defensiva de l’any passat i la falta de jugadors desequilibrants en atac. Els blanc-i-blaus només van ser capaços de xutar tres cops entre els tres pals en els 90 minuts. El matx va començar malament, perquè Douvikas va fer de seguida l’1-0 (2’). En el minut 33 l’Utrecht va aprofitar un penal a favor per ampliar l’avantatge. Douvikas va ser l’autor del segon gol. En la segona part, els locals van continuar oferint una millor versió que els seus rivals, i van acabar sentenciant el duel en el minut 65, am,b un gol del marroquí Labyard amb una rematada de cap tot sol.