Espanyol

Un mar de dubtes

Espanyol. La falta de reforços i la situació sense resoldre de Sergi Darder, maldecaps per al debut a la lliga

Queda menys d’una setmana per a l’inici de la lliga i la sensació és que tot continua igual, o pitjor. Dissabte, en l’últim test de la pretemporada contra l’Utrecht, lluny d’esvair dubtes i veure un equip preparat per lluitar per l’ascens, es va veure un conjunt que arrossega les mateixes carències de la campanya passada. Els de Luis García van tornar a evidenciar una gran fragilitat defensiva i falta de jugadors desequilibrants en atac. Unes sensacions agredolces que s’afegeixen a la incertesa de saber quins jugadors formaran part de la plantilla aquest any.

Qui sembla més a fora que a dins és Sergi Darder. El mag d’Artà va ser suplent i, tot i que el tècnic asturià va explicar que no havia jugat per una molèstia a l’esquena, la realitat és que la seva suplència va alimentar el que sembla força evident. Darder està decidit a abandonar l’Espanyol per continuar competint a primera. El club més ben situat per aconseguir els seus serveis és el Mallorca. En vista d’aquesta possible sortida, molt sensible per a l’entitat blanc-i-blava, el club periquito està obligat a anar al mercat a la recerca d’un recanvi de garanties. A hores d’ara l’Espanyol és l’únic equip de primera i de segona que encara no ha fet cap fitxatge. Molts maldecaps per a un equip que, si res no canvia en les properes hores, debutarà al camp de l’Albacete amb un mar de dubtes i moltes carpetes obertes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)