Espanyol

Queda en un partit a porta tancada

Espanyol. El comitè d’apel·lació ha reduït la sanció per la invasió de camp al final del derbi contra el Barça

El comitè d’apel·lació ha rebaixat la sanció que va imposar a l’Espanyol per la invasió de camp de seguidors radicals periquitos, el mes de maig passat, mentre els jugadors barcelonistes estaven celebrant sobre la gespa de l’Stage Front Stadium un triomf que els donava matemàticament el títol de lliga i que deixava l’Espanyol a un pas del descens.

En un principi el càstig eren dos partits a porta tancada i 25.000 euros de multa. Després del recurs interposat per l’entitat blanc-i-blava, la sanció econòmica es manté intacta, però els partits a porta tancada es redueixen a un. Apel·lació argumenta que té en compte “les mesures i esforços empresos pel club, així com el reforç del personal de seguretat, per mitigar la duresa de la sanció”.

L’equip blanc-i-blau començarà la seva trajectòria a segona jugant a domicili. Aquest diumenge, 13 d’agost, s’enfrontarà amb l’Albacete a l’estadi Carlos Belmonte. Així doncs, serà en la segona jornada quan complirà la sanció. El 19 d’agost rebrà el Racing de Santander. El partit que inicialment estava sota sanció però que es disputarà amb públic a les grades és l’Espanyol-Amorebieta, corresponent a la quarta jornada i previst per al 3 de setembre.

En el cas que l’Espanyol no estigui d’acord amb la decisió del comitè d’apel·lació i vulgui impedir el tancament total del seu estadi contra el Racing de Santander, disposa de quinze dies hàbils per recórrer al TAD i presentar-hi recurs.

CLAUSURA

El càstig es complirà en la segona jornada, contra el Racing de Santander
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)