Espanyol

José Gragera: “Estic treballant al 100% per aconseguir la titularitat”

El migcampista de Gijón assegura que l’equip està preparat per començar bé la temporada al camp de l’Albacete, mentre que Simo és traspassat a l’Al-Arabi de Qatar.

El periquito José Gragera, que ha estat un temps allunyat del terreny de joc a causa d’unes lesions, ara ja està treballant al 100% per poder ajudar l’equip i lluitar per a la titularitat. Gragera comenta que “portava molt de temps desitjant tornar amb l’equip i tenir minuts en competició. Se’m va fer llarg, i al final, quan semblava que podia tornar, vaig tenir una petita recaiguda, però ara ja estic entrenant amb moltes ganes”. El de Gijón creu que tant ell com els seus companys estan entrenant molt bé i que de cara a l’11 titular, els hi estan posant difícil la feina tant a Luis García com a la resta del cos tècnic.

En clau d’equip, a més, el migcampista afirma que el grup està treballant bé, i que “al final l’equip és el mateix, excepte alguna baixa, però estem convençuts i capacitats per començar aquest cap de setmana. Hem fet una pretemporada molt bona, amb molts entrenaments junts i això s’ha de veure reflectit el cap de setmana”.

Sobre Pol Lozano, el seu soci a la sala de màquines amb l’Espanyol, Gragera confessa no conèixer-lo prèviament, però que des del primer dia van encaixar molt bé i que ara tenen molt bona relació. Gragera comenta que en Pol “és un noi magnífic i un grandíssim jugador”. De fet, també manifesta que tots els companys que té a la posició del mig són molt bons, de manera que estaria encantat de jugar amb tots ells, “però amb en Pol en concret hi tinc molt bon feeling i serà un plaer compartir camp amb ell”.

L’Espanyol, que acaba d’anunciar la marxa del defensa terrassenc Simo a la lliga de Qatar, iniciarà la lliga 2023-24 amb una plantilla més aviat curta d’efectius, i potser en algun moment Gragera podria ser recol·locat en una posició més defensiva. Sobre això, però, el jove periquito ha dit que on es troba més còmode és jugant al mig, i que durant tota la pretemporada el tècnic l’ha fet entrenar en aquesta posició. A més, assegura que “el míster ens ajuda i ens orienta molt. A ell li agrada molt el joc interior, i ens demana tenir continuïtat, intentar tenir sempre solucions i ajudar tant en atac com en defensa, que és la feina que ens toca”.

En relació als fitxatges, Gragera no s’ha volgut mullar quan ha estat preguntat per la possible marxa de jugadors importants, com ara la del capità Sergi Darder, o la baixa ja confirmada de Simo: “Nosaltres estem centrats en el partit del cap de setmana, que ens hi juguem tres punts”.

José Gragera ha acabat la roda de premsa reflexionant sobre la importància de començar la lliga amb una victòria, malgrat que “tots els partits són importants, perquè al final són 3 punts tant ara com al maig. Començar amb bon peu sempre és positiu, però no hem d’oblidar que això és molt llarg, que hi haurà moments difícils, i que haurem d’estar preparats”.

Simo cap a Qatar

El club blanc-i-blau ha anunciat el traspàs del jove jugador Simo, format al club, a l’Al-Arabi de Qatar. Així, el defensa terrassenc posa fi a la seva etapa al club blanc-i-blau per iniciar una nova aventura professional al país àrab, tot i que l’Espanyol es guarda un percentatge dels drets en cas d’una venda futura, així com un tempteig de repesca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)