Espanyol

L’Espanyol traspassa Sergi Darder al Mallorca

L’Espanyol ha comunicat que Sergi Darder deixa de pertànyer a la disciplina del club després de fer-se efectiu el traspàs del jugador al Mallorca. El conjunt blanc-i-blau ven al seu capità per uns vuit milions d’euros més dos en variables a l’equip balear, complint el desig del futbolista de recalar a prop de casa i a la màxima categoria del futbol estatal.

Darder es va formar al futbol base de l’Espanyol fins que va ser traspassat al del Màlaga la campanya 2013/14. El migcampista va arribar a debutar amb el primer equip malagueny, que el va vendre a l’Olympique de Lió.

L’Espanyol el va tornar a fitxar el curs 2017/18 i des de llavors s’ha convertit en una peça bàsica en els esquemes de tots els entrenadors, ja sigui a primera com l’any a segona que van jugar els periquitos la temporada 2020/21.

La campanya passada, Darder va jugar els 38 partits de lliga, tots com a titular, i va acumular 3.326 minuts de joc (6 gols). En tota la seva trajectòria blanc-i-blava, el d’Artà ha sumat 245 partits entre la lliga a primera i segona, la copa i l’Europa League.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)