Espanyol

Luis García: “No hem pogut matar el partit”

El tècnic perico lamenta l’empat, però creu que en general l’equip ha estat bastant bé

A l’Espanyol se li ha escapat la victòria al temps afegit, amb un gol de Quiles (93’), després que els manxecs arribessin amb perill en diverses ocasions a l’àrea perica. Tot i així, Luis García s’ha mostrat satisfet amb els seus jugadors, tenint en compte que és el primer enfrontament oficial de la temporada, i encara cal millorar moltes coses. “Això acaba de començar i hem de millorar en tots els sentits, tan ofensiu com defensiu, i hem de procurar de millorar tot el que puguem cada dia, perquè el futbol és un tot”.

El tècnic, però, lamenta haver deixat escapar dos punts a l’últim moment, sobretot perquè “no hem pogut trobar una situació clara per poder matar el partit”.

Pel que fa el plantejament en l’11 inicial, García ha apostat per Keidi Bare, amb un perfil més defensiu, per buscar la intensitat en els duels, i també per ubicar Lazo a la posició de lateral-central. L’entrenador blanc-i-blau creu que l’equip ha defensat bé les situacions de centre-lateral, perquè a més, “l’equip ha jugat amb molta solidaritat”. També afegeix, però, que “al final el rival també juga, i en el cas de l’Albacete, és un equip molt intens”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)