Espanyol

L’Espanyol deixa escapar dos punts al temps afegit (1-1)

Els dos penals aturats de Pacheco a la primera part no han servit per donar els tres punts a l’equip perico

L’Espanyol ha aconseguit emportar-se només un punt en l’estrena de la temporada en un partit amb dues cares de l’equip de Luis García a terres manxegues.

La primera part ha començat amb un Espanyol molt segur i sorprenent els locals ja als primers minuts amb ocasions clares de gol. De fet, quan encara no s’havia complert el segon minut de partit, Nico Melamed ha estavellat una pilota al travesser. El primer temps ha destacat per la intensitat en el joc per part dels dos equips, amb moltes alternatives, però el dominador ha estat l’equip perico, que ha asfixiat força el seu rival. En aspectes defensius, però, ha mostrat algunes dificultats, sobretot a les contres, on deixaven molts espais a l’esquena. Precisament en una contra, al minut 26 l’Albacete ha provocat que Óscar Gil fes caure Higinio a dins l’àrea, de manera que l’àrbitre ha assenyalat penal. L’encarregat de xutar la pena màxima ha estat Manu Fuster, que ha vist com Pacheco en primera instància i després el pal, aconseguien enviar la pilota fora.

Poc abans del descans, Calero ha aprofitat per rematar una bona centrada d’Óscar Gil, que ha pentinat Cabrera, per fer el primer gol de l’enfrontament (40’). Només dos minuts després, l’Albacete ha pogut aconseguir l’empat en un nou penal assenyalat a favor dels manxecs, per mans de Lazo, però que Pacheco ha tornat a aturar a Manu Fuster.

Després del descans, l’Espanyol ha abaixat el ritme en aspectes ofensius i ha perdut el domini que havia tingut als primers 45 minuts. En canvi, l’Albacete ha sortit amb ganes de capgirar el marcador, i s’han mostrat molt agressius en atac. De fet, als últims vint minuts del partit, que ha tingut moments força frenètics, l’Espanyol, que començava a patir, ha vist com els manxecs arribaven a l’àrea perica en nombroses ocasions, generant molt de perill. Al minut 78, Óscar Gil ha salvat el gol en un xut des de la frontal de Quiles, que acabava d’entrar al terreny de joc.

Ja al temps afegit, una nova arribada de l’Albacete, i després d’una centrada poc vistosa, Quiles ha rematat cap a porteria per aconseguir empatar el matx (93’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)