Espanyol

“Jugar sense públic no ha d’afectar ja que, per desgracia, hi ha precedents recents”

El tècnic de l’Espanyol, Luis Garcia, ha atès als mitjans de comunicació en la prèvia del partit que el seu equip disputarà al Stage Front Stadium contra el Racing, el primer de la temporada a casa, però sense públic per culpa de la sanció que va imposar el comitè, posteriorment rebaixada, pels incidents al final de l’últim partit contra el Barça.

Porta tancada

“Tenim la sort de tenir una afició que ens ajuda molt i ens empeny però jugar a porta tancada ens porta a mesos enrere en època covid. Pot condicionar pel tema de la concentració i estar ficats en cada acció. La sort és que hem tingut, per desgracia, un precedent recent amb la pandèmia”

Retorn complicat

“No podem escollir les coses i arriben com i quan toquen. No hem fet una pretemporada típica, massa incerteses i s’han de gestionar moltes coses. Queda poc perquè tanqui el mercat i esperem que després tothom estigui centrat amb el que estem. Els punts d’ara són igual d’importants que els del febrer o el març”, ha explicat l’asturià.

El Racing

“Sap a què juga i és sòlid. Va guanyar a un projecte que lluitarà per ascendir, continuen amb el mateix entrenador amb qui van aconseguir la salvació el curs passat i haurem d’estar molt atents a totes les situacions”, ha analitzat.

A casa

“És clau començar sumant de tres en tres. És fonamental fer-nos forts com a locals. Hem d’atacar molt bé, amb compromís i exigint-nos tots”.

Pere Milla

“És un jugador que ens aporta moltes coses. Té versatilitat per jugar en diverses posicions. Ens dona gol, experiència, coneix la categoria i ja ha ascendit. Està en bones condicions, va jugar la jornada passada i està disponible al 100%”

César Montes

“És jugador del club i patrimoni del club. Des de la meva parcel·la només intentaré que Montes estigui el més aviat possible per ajudar-nos. Vam fer un esforç per ell fa sis mesos i és un jugador internacional i important per nosaltres”

Braithwaite

“Les converses que he tingut amb ell han estat de futbol. El veig mentalitzat i competitiu. Està compromès per seguir endavant i és clau per aconseguir els objectius”, ha dit Luis Garcia.

Com es troba

“Jo estic bé i amb molta il·lusió. Estic ben acompanyat pel cos tècnic i amb ganes de transmetre energia positiva a tothom”, ha sentenciat el tècnic de l’Espanyol, que ha reconegut a Puado com a única baixa de cara al duel contra el Racing de Santander.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)