Espanyol

A casa, innegociables

Espanyol. L’equip blanc-i-blau s’estrenarà com a local contra el Racing a porta tancada per culpa de la sanció imposada pels incidents contra el Barça

Després de veure com l’Albacete li empatava el partit en el temps afegit, l’Espanyol buscarà avui, a casa, aconseguir sumar els tres primers punts de la temporada per mirar de fer una mica més bo el punt obtingut al Belmonte. Al davant hi tindrà el Racing, que va començar de la millora manera possible la lliga, després de golejar per 4-0 l’Eibar, un dels equips favorits, a priori, per lluitar per l’ascens a primera. Però en el retorn a segona A, els jugadors blanc-i-blaus estaran sols, ja que per culpa dels incidents en l’últim duel contra el Barça, el comitè va clausurar l’Stage Front Stadium per a aquest matx.

El conjunt blanc-i-blau no ho tindrà gens fàcil contra un rival que ja ha mostrat la seva capacitat golejadora, de manera que haurà d’estar molt atent en el balanç i en les ajudes defensives, un aspecte amb marge de millora per als de Luis García: “Tenim la sort de tenir una afició que ens ajuda molt i ens empeny, però jugar a porta tancada ens porta a mesos enrere, a l’època covid”, deia el tècnic blanc-i-blau, que afegia: “El Racing sap a què juga i és sòlid. Va guanyar un projecte que lluitarà per pujar, continuen amb el mateix entrenador amb qui van aconseguir la salvació, i haurem d’estar molt atents a totes les situacions”, deia el tècnic asturià, que tindrà la baixa de Puado i de Rubén Sánchez, cedit al Mirandés.

0 Partits guanyats 1

1 Partits empatats 0

0 Partits perduts 0

1 Gols a favor 4

1 Gols en contra 0

El Racing sap a què juga i és un equip sòlid que acaba de guanyar l’Eibar
Luis García
Entrenador de l’Espanyol
La nostra afició ens empeny sempre, però jugar a porta tancada ens porta a mesos enrere, a l’època de la pandèmia
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)