Espanyol

Manolo González: “S’ha de posar en valor el treball, però hem de millorar molt en joc”

El tècnic es mostra orgullós amb el compromís i el treball de l’equip per aconseguir la primera victòria, però deixa clar que hi ha molt marge de millora

El nou entrenador de l’Espanyol, Manolo González, ha comparegut en la seva primera roda de premsa post partit com a tècnic del primer equip després de guanyar al Saragossa. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

El que suposa la primera victòria en un partit com aquest

Imagina el que suposa aquesta victòria. En l’arribada de Víctor Fernández a la seva banqueta, el que suposa per ells i sabent que és molt complicat guanyar aquí, l’equip l’ha treballat molt. No hem pogut treballar gairebé res durant la setmana, crec que hem de millorar molt a nivell de joc, tenim molt marge. Però s’ha de posar en valor la feina de l’equip.

El millor i el pitjor de l’equip

M’ha agradat molt l’actitut i el nivell defensiu. Però amb pilota m’ha faltat. M’ha faltat, quan ens posem 0 a 1, que no notéssim tant la “por” a perdre el que tens guanyat. I a la segona meitat ens ha costat molt sortir i trobar contracops, però els canvis obligats ens han condicionat en això.

Les lesions

Crec que cap de les lesions és greu. Hem d’esperar, però crec que no hi haurà cap lesió greu. Penso que la setmana que ve podria estar llest.

La unió del grup

L’equip ha competit molt bé. Els que han sortit han estat molt bé, i els que s’han quedat a la banqueta també. Crec que si aconseguim aquesta unió i l’hi sumem joc, costarà molt que ens guanyin. I els necessitem a tots, tota la plantilla, el cos tècnic i l’afició. Així podem arribar a l’objectiu.

El plantejament de partit

Buscàvem la superioritat per dins, passades diagonals que no hem trobat i fixar amb els centrals, que tampoc ha sortit bé, ho hem de treballar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)