Espanyol

Màxima exigència

Espanyol. Duel d’alta volada contra l’Elx, rival directe per l’ascens

L’Espanyol és a només dos punts de les places d’ascens directe. Una victòria aquesta tarda contra l’Elx (18.30 h), equip que lluita pel mateix objectiu, permetria als blanc-i-blaus donar un cop sobre la taula quan falten cinc jornades per al final. A segona divisió no hi ha marge d’error, i avui tampoc es pot fallar. Marxar del Martínez Valero amb els tres punts és tota una obligació si no volen despenjar-se de la part alta de la taula.

Ningú, però, ha dit que serà fàcil. Els de Sebastián Beccacece es van imposar a l’Sporting, sisè classificat. A més, com a local, l’Elx només ha perdut tres partits dels divuit que ha disputat. En una situació totalment oposada arriba l’Espanyol, que no va poder passar de l’empat contra l’Andorra, penúltim en la taula, i va deixar escapar una oportunitat d’or per apropar-se al lideratge. Moment de girar full i presentar la seva candidatura per a l’ascens. “De partits bons i dolents, en tenim tots. Hem de mirar endavant. Sortirem a guanyar i estic convençut que l’equip mostrarà una bona imatge i competirà”, va assegurar Manolo González, que per a aquest duel no podrà disposarà del lesionat Nico Melamed, una peça clau en els seus esquemes. Partit a cara o creu, un duel de màxima exigència.

16 Partits guanyats 15

9 Partits empatats 14

11 Partits perduts 7

38 Gols a favor 52

33 Gols en contra 37

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)