Espanyol

Javi Puado fa somiar l’Espanyol (0-1)

Espanyol. L’equip blanc-i-blau agafa avantatge en l’eliminatòria contra l’Sporting de Gijón i tot es decidirà dijous a Cornellà

L’Espanyol ha tardat 267 minuts a marcar-li un gol a l’Sporting aquesta temporada, però el gol de Javi Puado avui a El Molinón val el seu pes en or i pot acabar sent decisiu per jugar la final del play-off d’ascens a primera divisió. El 0-1 és el resultat que Fernando Calero havia firmat durant la setmana. Desitjos complerts. Ara caldrà lligar-ho a Cornellà el pròxim dijous.

En els dos partits de lliga l’Espanyol no havia pogut perforar la porteria de Rubén Yáñez, però sí ho ha fet el dia que ho havia de fer. Ha costat perquè la diana ha arribat en el minut 87. Omar El Hilali ha recuperat una gran pilota en la pressió, Braithwaite ha conduït i ha cedit per al moviment en diagonal de Javi Puado i el davanter català ha driblat el porter de l’Sporting i ha enviat la pilota a la xarxa. Premi per a un Espanyol que en la primera part havia patit molt amb Hassan, que ha estat un malson per a Pere Milla en aquella banda. El talentós extrem de l’Sporting ha estat el millor del seu equip. Abans del gol, l’Espanyol també havia tingut alguna bona oportunitat per marcar a peus del mateix Puado (25’) i de Braithwaite (77’).

Sergi Gómez ha vist la targeta vermella estant a la banqueta i es perdrà la tornada a Cornellà. Dijous, una altra final.