Espanyol

Manolo González: “L’equip arribarà bé diumenge per remuntar l’eliminatòria”

L’Espanyol ha caigut per la mínima al Carlos Tartiere en l’anada de la final del play-off d’ascens, i està obligat a guanyar la setmana que ve a Cornellà-El Prat si vol tornar a ser equip de primera divisió. El tècnic blanc-i-blau, Manolo González, ha atès els mitjans de comunicació després d’aquest duel. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Com està l’equip?

“Estem fotuts per perdre, per com ha anat el partit. Ha estat bastant igualat. Els detalls marquen les eliminatòries, i avui ha marcat la situació de l’1 a 0. Després del gol hem estat tocats una estona. Queden 90 minuts a casa, i 90 minuts per aixecar un resultat. Sabem que amb un gol per empatar ens val. Anirem a buscar el partit des del primer minut i a remuntar”.

Triple canvi a la segona part

“Jugar dijous, has de buscar el canvi. El canvi ha estat per intentar apretar més amunt, però hem perdut una mica de joc respecte a la primera part. Allà ho hem notat una mica a nivell de joc. Hem perdut control de partit, però s’havia de fer per tema de cames i encert”.

La setmana que ve l’Espanyol juga el partit més important de la història?

“És un partit molt important, òbviament, per la transcendència que té per nosaltres i pel club. Hem de recuperar bé i arribar el diumenge amb força per aixecar el partit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)