Espanyol

Manolo González: “Estic convençut que pujarem”

L’entrenador de l’Espanyol, Manolo González, no té cap dubte i creu que l’equip guanyarà i serà equip de primera. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Com està l’equip?

“Els jugadors són conscients del que està en joc. El tema emocional hi serà. És un dia en què no cal dir massa, però és important saber que s’aixecarà el partit jugant bé a futbol, atacant amb cap i ordre i anant a guanyar des del primer minut. He insistit en el pla i en els detalls del partit. Cal intentar afrontar els moments de la millor manera possible. Tenim un bon rival davant, però estic convençut que pujarem”.

“La nostra motivació és pujar. Amb el 0-1 de Gijón vaig dir que no estava guanyat i penso el mateix ara que ells tenen un 1-0 a favor. Estem en el millor moment des que estic aquí i estic convençut que guanyarem i pujarem”.

Factor psicològic

“No es tracta de remuntar, es tracta de guanyar. Hem d’imaginar que és una final: guanyant, pugem. No cal remuntar un 2-0 o un 3-0. Només guanyar. Cap fred i futbol. L’equip està preparat”.

“Si no guanyem diumenge, no mereixem estar a primera. No hi ha més. Tant de bo ens haguessin dit que guanyant l’últim partit pujaríem. No podem demanar res a ningú”.

“Els jugadors han de tenir personalitat. Tots. No tenir por a fallar. Hem de ser valents i ens hem d’atrevir a fer coses, perquè tenim el nivell per fer-ho”.

Factor sorpresa?

“Intentarem sorprendre. Ells ho van fer aquí en la pilota aturada i ho vam corregir l’altre dia. Sabem que hi ha coses que sorprenen. Hem d’intentar tenir el nivell que toca i fer les coses bé”.

Falta de gol

“Hem intentat millorar-ho tàcticament, però es tracta d’arriscar. Has d’escollir bé l’opció a zona de tres quarts. Cal que el jugador se la jugui en el cara a cara, fora de l’àrea, etc. Hem incidit en això i espero que es vegi la millor versió de l’equip aquest diumenge”.

Oviedo i el soroll amb l’arbitratge

“Sempre intento pensar en la bona fe dels àrbitres. No entro a valorar temes d’aquest tipus. Em centro a preparar l’equip. Hem de sortir convençuts. Hem de guanyar. Guanyant estem a primera. Estem capacitats i convençuts. El soroll m’és igual”.

L’afició

“Ha de confiar. Jo ho faig. Que ens ajudi diumenge. Serà molt important. Estarà al 100% i nosaltres hem de correspondre al camp”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.