Espanyol

Manolo González: “Mai m’hauria imaginat pujar a primera divisió amb l’Espanyol”

El tècnic, visiblement emocionat, ha atès els mitjans de comunicació després de segellar el retorn de l’equip blanc-i-blau a la màxima categoria

“Tots cap aquí.” Han estat les primeres paraules del tècnic blanc-i-blau, Manolo González, només entrar a la sala de premsa de l’Stage Front Stadium després d’haver certificat l’ascens a primera divisió. El missatge, clar i concís, anava dirigit cap als membres del seu cos tècnic, que s’han col·locat al seu voltant durant la compareixença de l’entrenador davant els mitjans de comunicació. “Els estic molt agraït pel seu compromís amb el club. Són grans professionals que han fet un treball excel·lent. Ramis i Luis García també formen part d’aquest èxit.”

Els dubtes

“És una alegria molt gran. Quan no has estat exjugador o no has entrenat en el futbol professional, molta gent no hi confia. És normal, jo ho entenc.”

La continuïtat

“Vull continuar al capdavant de l’equip, però no depèn només de mi. Si haig de marxar, m’estimaré el club de la mateixa manera. Mai em sentireu parlar malament de l’entitat. La qüestió sobre la meva continuïtat és secundària, l’important és que l’Espanyol està on es mereix, a primera divisió”.

L’oportunitat

“Aquest ascens ajudarà que altres tècnics que entrenen en categories no professionals puguin tenir més oportunitats en un futur. Estic agraït per l’oportunitat que m’han donat.”

“Vaig venir a l’Espanyol perdent diners per entrenar el filial. Tenia una oferta de categoria superior, però no me’n penedeixo. Sempre he volgut dirigir aquest equip”.

“Estava convençut que pujaríem. No hi havia una altra opció. Hem estat valents i hem tingut encert, sobretot a la primera part. No me n’oblidaré mai del que hem viscut avui.”

La joia de la corona

“El planter és clau. Parlem de gent que sent l’Espanyol, com és el cas de Puado, autor del doblet que val l’ascens. Ha de ser el camí de cara al futur.”

Ni en el millor dels somnis

“El grup ha patit molt i ho ha passat malament, però ha tingut personalitat per afrontar el play-off. He vist els jugadors convençuts de l’ascens al llarg de la setmana. Mai de la vida m’hauria imaginat pujar a primera divisió amb l’Espanyol”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.