Espanyol

Melamed encapçala la llista de les primeres baixes a l’Espanyol

No era cap secret, perquè fa setmanes que es té clar quins jugadors acaben contracte i no continuaran a l’Espanyol, però avui el club ho ha fet oficial. Fins a cinc jugadors deixaran el club definitivament el 31 de juny després d’aconseguir l’ascens a primera divisió. Són Nico Melamed, Keidi Bare, Óscar Gil, Víctor Ruiz i Keita Balde. Els quatre primers finalitzen contracte, mentre que l’atacant d’Arbúcies tornarà a l’Spartak de Moscú posant el punt final a la seva cessió.

De totes, la baixa més sensible és la de Nico Melamed, i és que el futbolista format a l’Espanyol –porta onze anys al club des que va arribar al futbol base– ha estat una peça clau en l’últim tram de la temporada per assolir l’ascens. El club el volia renovar, però la negativa del mitjapunta va acabar fent desistir el club. El seu destí, si no passa res estrany, serà l’Almeria a 2a divisió A. Posarà així el punt final a la seva etapa a l’Espanyol, amb qui ha disputat 137 partits amb el primer equip repartits entre primera divisió (69), 2a divisió A (59), copa (9) i E uropa League (1). A més, té l’honor de ser el primer jugador nascut al segle XXI a estrenar-se amb el primer equip.

Óscar Gil, per la seva banda, va arribar a l’Espanyol la temporada 2020/21 i ha jugat 114 partits oficials amb el primer equip, en els que ha marcat un gol. Aquella mateixa temporada va arribar Keidi Bare. El migcampista albanès ha participat en 119 partits i també ha marcat un gol. Víctor Ruiz, per la seva banda, tanca la segona etapa a l’Espanyol. El central, que va arribar al setembre per aportar experiència i veterania, ha disputat 16 partits aquesta temporada. Per últim, Keita Balde s’acomiada després de participar en 24 partits aquest curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)