Espanyol

L’Almeria anuncia el fitxatge de Nico Melamed

Nico Melamed ja és història de l’Espanyol. Aquest matí, l’Almeria ha fet oficial la incorporació del futbolista de Castelldefels per a les següents 6 temporades. El migcampista ha firmat fins al 2030 després de quedar lliure amb el club blanc-i-blau, amb el que no va arribar a un acord de renovació.

El futbolista de 23 anys ha desenvolupat tota la seva trajectòria futbolística a l’Espanyol, passant per totes les categories inferiors fins que va fer el salt al primer equip en la temporada 2020/21. En aquella campanya va disputar 33 partits a segona divisió, sent un dels jugadors claus de l’ascens amb sis gols i 12 assistències. Enguany, ha jugat 26 partits, en els que ha fet quatre gols i ha repartit quatre assistències. Ha contribuït a l’ascens a primera divisió de l’equip blanc-i-blau, però ara tornarà a jugar a segona a les files de l’equip andalús.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)