Espanyol

Laterals coberts

Espanyol. Tejero i Romero, primers fitxatges, es presenten en societat com a blanc-i-blaus

Laterals coberts. És la primera i, de moment, l’única demarcació en què l’Espanyol s’ha reforçat en un mercat complicat pel context econòmic. Álvaro Tejero, lateral dret procedent de l’Eibar, i Carlos Romero, lateral esquerre cedit pel Vila-real, són les primeres cares noves que presenta el club. Amb Brian Oliván i Omar El Hilali queden perfilats els costats de la defensa.

El director esportiu, Fran Garagarza, va valorar molt positivament les arribades. Va explicar que Romero és un jugador que ja volien l’any passat, mentre que a Tejero ja el va fitxar a l’Eibar i “és una aposta important”.

Tejero i Romero van deixar molt clar que no han dubtat gens de fitxar per l’Espanyol. Tejero va assegurar: “La meva primera opció ha sigut ser aquí. Vaig tenir altres ofertes, però ho tenia clar.” I Romero va assenyalar que triar l’Espanyol “ha sigut fàcil”. “Vull gaudir d’un club gran i exigent”, va dir.

Ambdós han participat en les primeres sessions de la pretemporada. “Són pocs entrenaments, no estem encara focalitzats en sistemes de joc, però ja s’ha vist l’entrenador que tenim. És molt proper amb els jugadors, bromista...”, va destacar Tejero. Una opinió que va compartir el del Vila-real: “M’ha sorprès el vestidor i cos tècnic, la unió que tenen, crec que per això es va aconseguir l’ascens. Ens han rebut molt bé.”

Els futbolistes van destacar que no han parlat directament amb Chen. Saben que serà una temporada complicada, però arriben per assolir l’objectiu de la permanència. El director esportiu va afirmar que tenen l’objectiu de fer “una plantilla millor que la de l’any passat i que competeixi a primera tot i tenir moltes dificultats.”

Braithwaite, cap a Grècia

El davanter danès jugarà la pròxima temporada a l’Olympiacòs que entrena el basc Mendilibar. Braithwaite va deixar l’Espanyol dilluns, activant la clàusula d’alliberament el dia límit. Garagarza, sobre aquest tema, va assegurar: “Sabíem quina era la situació i el que podia passar.”

CAP DUBTE

La meva primera opció sempre ha sigut ser aquí. Vaig tenir altres ofertes, però ho tenia clar
Álvaro Tejero
jugador de l’espanyol
Escollir l’Espanyol ha sigut fàcil. Vull gaudir d’un club gran i exigent
Carlos Romero
Jugador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)