Espanyol

Král i Véliz, periquitos

Espanyol. Tots dos arriben cedits: el migcampista txec des de l’Union Berlín alemany i el davanter argentí des del Tottenham anglès

Fa gairebé un mes l’Espanyol va anunciar els fitxatges de Tejero i Romero. Els dos laterals eren, fins ahir, les dues úniques incorporacions que havia fet el conjunt blanc-i-blau a menys de dues setmanes de debutar en lliga a Valladolid. Però ja en suma quatre.

Sembla que aquest estiu els anuncis arriben de dos en dos. Alex Král i Alejo Véliz reforcen el centre del camp i la davantera de l’equip i cobreixen part de les grans necessitats que té la plantilla de Manolo González a aquestes alçades.

Král podria considerar-se un substitut natural de Keidi Bare, tot i tenir característiques diferents. El txec arriba cedit per l’Union Berlín. L’Espanyol paga menys de mig milió d’euros per aquesta temporada i tindrà l’estiu vinent una opció de compra d’uns 3 milions.

Internacional amb el seu país 39 vegades, la temporada passada va disputar 32 partits entre totes les competicions amb els alemanys: 24 en la Bundesliga, 2 en la Pokal i 6 més en la Champions, enfrontant-se dues vegades al Madrid, al qual va arribar a fer un gol. Abans havia passat per clubs com ara el Schalke, el West Ham o l’Spartak de Moscou.

D’altra banda, Alejo Véliz arriba per reforçar una posició molt necessitada: la del 9. La marxa de Braithwaite deixava a l’aire aquesta demarcació, i una de les apostes és la del jove argentí. El Tottenham el va fitxar l’estiu passat com una promesa del futbol argentí. Tot i això, va acabar la temporada cedit al Sevilla, sense protagonisme. També ho fa com a cedit a l’Espanyol, on espera poder començar a explotar a Europa.

Dos fitxatges importants per sumar talent i fiabilitat a una plantilla que necessitava afegir peces de valor per poder competir. En l’apartat de sortides, el club blanc-i-blau va anunciar el traspàs de Max Svensson al Casa Pia Atlètic Clube per qui es guarda una opció de recompra i un percentatge d’una futura venda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)