Espanyol

Manolo González: “És impossible guanyar un partit jugant com a la primera part”

El tècnic valora el debut amb derrota de l’Espanyol a Valladolid

Manolo González ha valorat el debut en lliga de l’Espanyol després de la derrota al camp del Valladolid (1-0). Ha destacat que l’equip ha fet una molt mala primera part, ha millorat a la segona i ha parlat del paper dels nous fitxatges i els que encara poden arribar.

Primera part nefasta

“Sí, l’equip ha estat lluny del que volem, sobretot a la primera part. La primera part ha sigut molt dolenta a nivell de pressió, de joc, de continuïtat, moltes pèrdues de pilota, poca verticalitat, jugant massa horitzontal i cap enrere... és impossible guanyar un partit jugant com a la primera part. A la segona crec que hem millorat bastant, hem tingut tres opcions clares. Hem aconseguit que l’equip estés més amunt, amb més pilota, ser més verticals i més ofensius. La primera part és per oblidar.”

Decebut amb el debut

“La primera part no hem sigut nosaltres. Vam acabar l’any passat amb una línia d’apretar, de ser un equip intens i a la primera part hem sigut el contrari, hem deixat jugar, rebre, pressionant lluny, arribant tard, i amb cinquanta pèrdues de pilota. De les pitjors primeres parts des que soc entrenador de l’Espanyol.”

La part positiva

“Ens hem de quedar amb la segona part. L’equip ha estat bé, ens queda, però hem estat millor. Ens deixa motius per estar més tranquil, però no podem tirar una part sencera.”

Tejero

“El problema del partit són les pèrdues de pilota. Els centrals lluny dels mitjos i sense dividir amb pilota, jugadors mal col·locats en posicions intermitges, sense arribada per fora... Hem canviat el sistema per intentar que ens fessin menys mal, no té res a veure amb l’actuació de Tejero, no ha sigut cap problema.”

El paper de Véliz, Král i Cardona

“Són jugadors que ens han de donar un plus. Han arribat tard i per això no han jugat tots avui d’inici. S’ha vist que ens donen un plus. Cardona ha tingut dos situacions de gol, té potència i arribada. Král dona equilibri, bé amb pilota i sense, és un migcentre que no teníem. I Véliz quan li arribin pilotes a l’àrea té rematada, es queda bé la pilota. Pugen el nivell general de l’equip.”

Mercat obert

“Espero el que està fent la direcció esportiva, portar jugadors del millor nivell possible per les condicions econòmiques que tenim. S’està fent prou bé. A partir d’aquí, intentar millorar l’equip amb dos jugadors o amb un, dependrà del marge salarial.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)