Espanyol

L’Espanyol presenta Cheddira, Kumbulla i Ünüvar

L’Espanyol ha presentat aquest migdia a l’RCDE Stadium els tres últims fitxatges d’aquest mercat d’estiu: Cheddira, Kumbulla i Ünüvar, l’única incorporació que encara no ha debutat.

En l’acte, que també ha comptat amb la presència de Mao Ye, conseller delegat, i Fran Garagarza, director esportiu, els tres futbolistes han compartit les seves primeres impressions com a nous jugadors blanc-i-blaus. Walid Cheddira, que ha arribat en qualitat de cedit fins a final de temporada procedent del Nàpols, ha explicat que “estic molt feliç d’estar aquí. És una nova experiència per a mi, la primera fora d’Itàlia. Ha estat una operació llarga, però la meva decisió des del principi era venir aquí. Vull donar el màxim per aquest club, un històric d’Espanya”.

El central internacional amb Albània Marash Kumbulla ha explicat que “des que es va presentar l’oportunitat per venir a jugar a l’Espanyol, no m’ho vaig pensar. Aquestes tres setmanes que porto aquí m’he sentit molt bé amb tot l’equip i l’staff. Espero que continuï així d’ara endavant”.

Naci Ünüvar, cedit per l’Ajax i que encara no ha disputat cap minut amb la samarreta blanc-i-blava, ha assegurat que “estic molt content d’estar en un gran club com l’Espanyol i estic preparat per aportar la meva qualitat, per marcar gols i ajudar a l’equip a guanyar partits”.

Garagarza, per la seva banda, ha analitzat aquestes tres incorporacions. Sobre Marash ha dit que “teníem un coneixement del jugador d’anys anteriors. Ell tenia opcions de poder jugar en altres equips italians, però li va il·lusionar molt jugar a Espanya. Es pot adaptar a jugar en tots els perfils de la línia de tres que utilitzem en la defensa. A més, és un dominador d’àrees, té pausa en la sortida de pilota i molt bona edat i molta gana”. Pel que fa a Walid, ha dit que “va ser un fitxatge més llarg i complicat que els altres, no per ell sinó pel seu club. És un perfil de jugador que ens agrada. Va als espais, apreta a dalt, pot jugar amb un sistema d’un o dos a dalt, a més de tenir una certa experiència tot i ser jove”. Per últim, Garagarza ha explicat sobre Ünüvar que “és un perill de jugador diferent, que el demanava el míster. Ens dona polivalència, té millor perfil esquerre i se sent molt còmode en zones intermèdies. Té molta gana, però s’ha de tenir paciència amb ell perquè també hi ha competència en aquesta posició”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)