Espanyol

Manolo González: “Els partits a casa són capitals i guanyar ens reforçaria en la idea”

Torna la Lliga aquest cap de setmana després de l’aturada de seleccions i l’Espanyol ho farà rebent l’Alabès demà dissabte (16.15 h), amb el clar objectiu de mantenir la bona línia dels partits al camp de l’Atlético de Madrid i a casa davant el Rayo. Manolo González ha parlat del duel davant els de Vitòria, de l’estat de la plantilla i de les sensacions de cara al que arriba.

Disponibilitat dels centrals

“Calero no arriba al partit. Cabrera i Kumbulla acabarem de decidir demà. En principi els dos estan bé, però parlarem amb ells i veurem com passen el dia. És un partit important, però volem minimitzar riscos i que si han de jugar que puguin fer-ho 90 minuts en condicions.”

Dues setmanes més pels nous fitxatges

“El més positiu és que ells cada dia estan millor dins el grup i amb més confiança. També cada dia millor a nivell físic. El club ha encertat amb aquests jugadors, penso que anirà bé i pugen el nivell de la plantilla.”

L’Alabès

“Espero un rival que centra molt a l’àrea, que arriba molt i sempre té gent per davant de la pilota. És un equip vertical, incisiu i ben treballat. Serà un partit complicat.”

Sensacions del grup

“El grup està bé. Ha arribat gent nova, s’estan coneixent i cada dia estan millor. Estan entrenant a bon nivell. Penso que l’equip anirà creixent i anirem a més cada setmana.”

Aturada de seleccions

“Continuem tenint molt marge de millora, només faltaria a la jornada 4. Tots els equips en tenen. El marge el veurem competint, el que mana és el partit. Estic veient millora sobretot en els que són nous, estan més a prop del nivell pel qual els han portat aquí. Això et permet canviar el registre durant el partit.”

Debut d’Ünüvar

“És un jugador diferent per jugar entre línies i en l’u contra u. Té velocitat en aquesta zona i desbordament, també per fora. Un perfil que ens ajuda a que la plantilla sigui més competitiva.”

Importància del partit

“És important com tots. Tots són diferents, però crec que especialment els partits a casa són capitals. Ens hi hem de fer forts, anar a buscar sempre la victòria, i anar treient punts a fora de casa. Ara bé, tant si guanyem com si perdem, ni baixarem ni ens quedarem a primera per aquest partit. Però com abans puguem arribar als punts marcats millor. Guanyar ens ajudaria a nivell moral i ens reforçaria en la idea.”

Parella Véliz - Cheddira

“Dependrà del partit. Enfoquem la setmana en funció del rival i del partit que esperem, a partir d’aquí decidim l’alineació titular. Poden jugar junts perfectament, es complementen bé, però també un enlloc de l’altre.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)