Espanyol

L’Espanyol remunta l’Eibar per sumar la primera victòria (2-1)

Les blanc-i-blaves capgiren la diana inicial de les basques amb gols d’Arola i Lice Chamorro per celebrar el primer triomf des del retorn a Primera

L’Espanyol ha aconseguit la primera victòria de la temporada remuntant a l’Eibar a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (2-1). Les de Sara Monforte han aixecat la diana inicial de les visitants amb gols d’Arola i Lice Chamorro a la segona meitat.

Ha tingut la primera ocasió clara l’Espanyol, però ha perdonat Lice Chamorro. No ho ha fet l’Eibar poc després, avançant-se sobre la mitja hora de partit. Es tornava a complicar el panorama per un equip minvat moralment després d’haver sumat dos punts en quatre jornades.

Tot ha canviat després del pas per vestidors. Arola ha aconseguit empatar ben aviat per creure en les opcions de guanyar. Era el segon gol de les catalanes en lliga. Ha tingut immediatament el segon la mateixa extrem. Semblava que tot acabaria en taules, però Lice Chamorro ha aparegut per marcar el segon quan restaven menys de deu minuts pel xiulet final i fent embogir la graderia, la banqueta i les companyes.

La primera victòria des del retorn a la màxima competició femenina, la primera a casa i el primer partit en el qual l’equip ha sigur capaç de marcar dos gols. Tot bones notícies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)