Espanyol

Manolo González: “Ha estat un partit dolent i per oblidar”

El tècnic de l’Espanyol, Manolo González, ha comparegut en roda de premsa després de la desfeta a San Mamés, contra un Athletic que ha estat clarament superior durant els 90 minuts (4-1). Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Valoració del partit

“En la primera part no hem estat bé. Ens ha costat molt entrar al partit. Hem rebut el primer gol a la sortida d’un córner, i els altres dos gols tan seguits ens ha fet molt mal. En un camp com aquest no pots tenir un mal dia perquè el rival és el que és. La primera part no ha estat bona, i el rival ha estat millor”.

Triple canvi al descans

“Volíem intentar reactivar a l’equip. Volíem tenir més energia, més força, i que l’equip tingués més arribada i més gent per defensar. Traient l’acció del gol de Berenguer, crec que ha estat així. Abans del gol, l’equip havia estat més a prop d’arribar a la porteria rival, però ja ha estat molt complicat. No hem estat bé. Avui és un dia per fer autocrítica, i aixecar-nos ràpid perquè la setmana que ve hi ha un altre partit”.

Afectarà a l’equip aquesta derrota?

“No crec. L’equip sortirà empipat el divendres. És la sensació que tinc coneixent al vestidor. L’equip sortirà a competir. Ens ha de servir per adonar-nos on estem. Quan no estem bé ens penalitza. Hem de donar la millor versió cada setmana per poder competir i guanyar el rival. Si no, passa el que ha passat avui. Ha estat un partit dolent i per oblidar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)