Espanyol

Oliveró fa un pas endavant

L'actual vicepresident decideix presentar-se a les eleccions per disputar la presidència a Joan Collet, que tindrà l'aval de Dani i Condal

Explicarà el seu projecte de candidatura demà a la tarda

Sergio Oliveró, actual vicepresident de l'Espanyol en la junta gestora i quart màxim accionista del club, va fer oficial ahir la seva intenció de presentar-se a les eleccions del 19 de novembre per disputar la presidència a Joan Collet. El mandatari blanc-i-blau ho va fer mitjançant un comunicat de premsa. “Després de l'anunci del període de consultes que he dut a terme aquests darrers dies entre l'espanyolisme, he decidit finalment i sense cap tipus de dubte, en sentir el suport d'un equip de persones de contrastada experiència professional, presentar-me com a candidat a les eleccions”, explicava Oliveró en la nota enviada als mitjans, que deixava entreveure alguns punts del full de ruta de la seva candidatura. “Per tant, des d'avui començo a treballar amb tot el meu compromís i dedicació, en la defensa de la nova realitat del nostre club centenari per tal de situar-lo al lloc de referència que li correspon en l'àmbit nacional i internacional”.

Ara Sergio Oliveró explicarà amb més detall les línies mestres del seu projecte en la presentació de la seva candidatura, que tindrà lloc demà a les 5 de la tarda a la llibreria Excellence del carrer Balmes de Barcelona. L'acte servirà per presentar el grup de persones que l'acompanyaran en la lluita per la presidència, en què Oliveró inicia el camí amb desavantatge respecte a Joan Collet, que compta amb el suport dels màxims accionistes, Ramon Condal i Daniel Sánchez Llibre. La força d'Oliveró radicarà a mobilitzar els petits accionistes a favor de la seva causa. Un dels motius que esgrimirà l'empresari per intentar seduir el màxim nombre de gent possible serà el factor rupturista de la seva candidatura respecte a la més oficial que representarà Collet. Oliveró vol trencar amb molts vicis dels passat del danisme i ell vol ser una via d'aire fresc per al club. En el cas que no guanyi les eleccions, la candidatura de Collet tindrà una forta oposició en la figura d'Oliveró.

PROJECTE DE CLUB

Vull situar el nostre club centenari al lloc de referència que li correspon
He decidit finalment i sense cap tipus de dubte presentar-me com a candidat

Collet oficialitzarà la seva en les properes 48 hores

L'actual conseller delegat, Joan Collet, haurà de presentar la seva candidatura oficial en les properes 48 hores. Els candidats tenen fins al dia 25 d'octubre per fer-les oficials. L'empresari d'Argentona parteix com a clar favorit en aquestes eleccions, ja que compta amb el suport dels màxims accionistes: Daniel Sánchez Llibre i Ramon Condal. Aquest és el seu gran avantatge però, de retruc, és també el seu gran maldecap. Collet ha estat fent maniobres per desmarcar la seva imatge d'un projecte continuista respecte a l'anterior directiva i per això
ha estat temptejant nous talents dins l'òrbita de l'Espanyol, i de reputat prestigi, com l'exjugador Ángel Morales i l'exconseller Dani Ballart. Collet sap que tots els atacs d'Oliveró vindran per la seva íntima vinculació amb l'actual ordre establert. Per això haurà d'evitar aquest desgast i presentar un consell prou renovat i que trenqui amb certs noms del passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)