Espanyol

Mamadou, fins al 2019

Renovació. El davanter va ampliar ahir el contracte per tres temporades més. “És un dia de moltes emocions i de felicitat. He treballat molt per arribar fins aquí”, deia el senegalès

Mamadou Sylla, de 21 anys, va renovar ahir el contracte fins al 2019 i tindrà una clàusula de rescissió de 18 milions d'euros. El davanter, que encara té fitxa del filial, tindrà plaça en el primer equip depenent de quines sortides es produeixin en el mercat d'hivern tot i que el seu tractament és, de facto, de jugador professional. “És un dia molt bonic. Quan un comença a jugar a futbol somia aquest moment i ho he aconseguit. És un dia de moltes emocions i de felicitat”, explicava el punta, que s'ha format en les categories inferiors del club blanc-i-blau, en declaracions als mitjans oficials del club.

També era un moment per mirar enrere i recordar el seu dur periple abans d'arribar al primer equip: “He treballat molt per arribar aquí. Quan era al Mataró mai vaig abaixar els braços ni vaig deixar de pensar que podia aconseguir aquest somni.”

El senegalès va jugar el curs anterior cedit al Racing de Santander i enguany ja s'ha estrenat com a golejador en la copa: “És un any d'aprenentatge i espero seguir millorant.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)