Espanyol

Contracrònica

Una pausa calmada

L'aturada pels compromisos internacionals es viurà amb la tranquil·litat de veure un coixí de set punts respecte a la permanència

El club blanc-i-blau intenta evitar el viatge de Felipe Caicedo a l'Equador amb un informe mèdic amb els detalls de l'elongació al bíceps femoral

La pausa de la lliga pot ser sinònim de tranquil·litat o de mal ambient. Depèn molt del resultat de l'última jornada. En el cas de l'Espanyol, toca calma. La victòria contra l'Athletic deixa quinze dies per preparar la visita al Màlaga, amb l'absència dels internacionals. Bé, excepte Felipe Caicedo, que ahir va tenir una recaiguda i el club intenta que no hagi de viatjar a l'Equador.

El calendari se li complica, a l'Espanyol, així que res com arrencar amb tres punts. L'afició va afrontar les vacances de Setmana Santa amb un somriure. Primer, amb un partit matinal que va tenir una prèvia dedicada als nens, amb inflables, atraccions i una coneguda marca de xocolata per untar alimentant-los a tots. Suats i amb l'estómac ple els 20.753 espectadors, bona entrada amb el dia mandrejant des de l'inici amb pluja i sent Diumenge de Rams, van assistir a la tercera victòria a casa en els últims quatre enfrontaments. Clau per a la permanència, que s'ha situat a set punts. I una jornada menys.

Problemes de Caicedo i Diop

“Ara tenim set dies per disfrutar la victòria i set per preparar el partit del Màlaga”, deia Víctor Sánchez. Els jugadors tindran el cap de setmana de festa després d'uns dies d'entrenaments amb absències. Els sub-21 Pau, Marco Asensio i Rubén Duarte marxen, i també Óscar Duarte, Enzo Roco i Hernán Pérez. El dubte és saber què passarà amb Felipe Caicedo. El pitxitxi periquito no veia amb bons ulls viatjar al seu país per les molèsties que fa dies que arrossega i el van dur a perdre's el desplaçament de dilluns passat a Màlaga. Els temors es van consolidar ahir quan, tot just entrar, l'equatorià va protagonitzar diverses accions de mèrit i potència, arrodonides amb el 2-1. La rematada final, però, va anar acompanyada de gestos de dolor. L'internacional sud-americà va aguantar, però acabaria demanant el canvi. “Fatal” va ser la resposta quan la premsa li va preguntar com es trobava. Caicedo té una elongació al bíceps femoral de la cama esquerra i avui se sotmetrà a més proves. En teoria, en les pròximes hores s'havia d'incorporar a la selecció, que és líder del grup sud-americà en bona part pels quatre gols en quatre duels del jugador blanc-i-blau. L'Espanyol va enviar un informe mèdic perquè s'estalviés el desplaçament.

Caicedo no va ser l'únic tocat. L'altre golejador, Pape Diop, tenia molèsties a l'adductor de la cama dreta i avui se li realitzaran més proves. “Notava una sensació estranya, no podia córrer.” Un toc de dolor en una matinal amb somriures de tranquil·litat.

Les xifres.
La permanència blanc-i-blava s'està consolidant amb el bon rendiment a casa en les últimes setmanes.
3
victòries
ha sumat l'Espanyol en els quatre últims enfrontaments a l'estadi de Cornellà-el Prat. El Betis va ser l'única excepció, amb el triomf lligat contra el Dépor, el Rayo i l'Athletic.
4
gols
ha marcat Felipe Caicedo en els quatre partits disputats per l'Equador en la fase de classificació per al mundial 2018. La seva selecció lidera el grup sud-americà amb 12 punts.
37
minuts
va aguantar Felipe Caicedo. El punta va substituir Marco Asensio i va demanar el canvi en el tram final. Va ser rellevat per Mamadou.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)