Espanyol

“Hem vingut a competir”

Gira a Bolívia. El capità de l'Espanyol, Javi López, va destacar en la presentació del partit d'avui contra el Blooming que volen donar una bona imatge

L'Espanyol va arribar ahir a Bolívia, on s'estarà fins al 22 de maig. Aprofitarà aquests dies per fer dos partits amistosos de final de temporada. Ahir es va presentar el primer, contra el Club Blooming. El matx es disputarà demà a les vuit del vespre a Bolívia (dues de la matinada, hora catalana) i està emmarcat en la tornada de la copa Cine Center. En l'anada els blanc-i-blaus van guanyar per la mínima (1-0) el conjunt bolivià gràcies a una diana de Salva Sevilla. “Hem vingut a competir, volem fer dos bons partits i que el futbol guanyi per sobre de qualsevol altra cosa. Esperem que la gent pugui gaudir”, explicava ahir el capità, Javi López, en la presentació del partit. Tommy N'Kono, que va jugar dos anys a Bolívia a les files del Club Bolívar, és un ídol al país andí. El camerunès va destacar: “Ens sentim com a casa i estem orgullosos de poder contribuir a promocionar el futbol d'aquí.” El segon amistós es jugarà dissabte a les set de la tarda (hora local) contra el Club Bolívar –setè classificat de la lliga local–, a l'estadi de Cochabamba.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)