Espanyol

El retorn del gran mite

El 23. El club blanc-i-blau confia a anunciar aquesta setmana l'entrada de Raúl Tamudo com a representant del consell d'administració en els desplaçaments i enllaç amb la primera plantilla

Un dels objectius de Chen Yansheng era la pau social. El magnat xinès té ja a les mans el 85% de les accions de l'Espanyol, així que les pugnes pel poder són cosa del passat. Per seguir alimentant la unió, el cap de Rastar Group tirarà endavant en els pròxims dies el retorn del gran mite. Raúl Tamudo oblidarà tensions del passat i passarà a formar part de la directiva blanc-i-blava, en un càrrec encara per definir, però que implicaria la representació del club i l'enllaç entre el consell d'administració i la plantilla blanc-i-blava.

L'aficionat periquito mira cada dia els mitjans i les xarxes socials anhelant notícies dels fitxatges que han de dibuixar l'equip ambiciós que els han promès. Ahir se'n van trobar un. No era l'esperat i no el veuran rendir a la gespa. Això és passat. Però els va fer tanta o més il·lusió. Des que va anunciar la retirada, Raúl Tamudo s'ha ofert per integrar-se al club blanc-i-blau. Òscar Perarnau era un dels que l'avalaven, però la directiva de Joan Collet no ho veia clar, sobretot perquè els treballadors patien un expedient de regulació temporal i endarreriments en la nòmina. Era complicat sumar personal. Però ara es cobra al dia i Chen Yansheng ha esmenat la delmada economia, així que el mític 23 té la porta oberta. Les converses estan en la recta final. Malgrat que s'ha tret el títol de director esportiu, el colomenc exercirà d'enllaç entre el primer equip i el consell, acompanyant l'equip en els desplaçaments per exercir de representant.

Tamudo se sumarà a Àngel Morales i Jordi Lardín, que s'encarreguen del futbol base, i Tommy N'Kono en el capítol d'ex-jugadors que tornen, i que Chen vol potenciar. Està en converses amb d'altres perquè assessorin la directiva o s'integrin a l'entitat. Tamudo ocuparà un càrrec orfe des que la directiva de Dani Sánchez Llibre va despatxar Dani Ballart de l'oficina d'atenció al jugador el febrer del 2009 per amagar una nit de festa de diversos jugadors pocs dies abans d'un partit decisiu. Ara serà Tamudo qui exerceixi d'enllaç amb la directiva.

El càrrec era orfe des que Dani va despatxar Ballart l'any 2009 per amagar una festa

Rufián: “Aquest equip mereix estar a dalt de tot”

L'Espanyol va viure ahir una de les cites tradicionals quan acaba la temporada. La Penya Blanc-i-blava d'Argentona va celebrar la mongetada, amb Joan Collet d'amfitrió, si bé per primer cop en molts anys n'exercia sense ser president ni membre de la directiva periquita. La trobada va incloure alguns reconeixements, com el premi al polític d'Esquerra Republicana de Catalunya Gabriel Rufián per defensar l'Espanyol i lluir els seus colors arreu de l'estat espanyol. “Hi ha tanta gent feliç amb la nova etapa de l'Espanyol que jo també ho estic. Veurem què passa, però fa bona pinta. ‘Mister' Chen vol estar entre els primers de la lliga, lluitar per Europa. Jo recordo l'Espanyol de Tamudo, Luis García i De la Peña. Era un equipàs, i tant de bo torni. Tenim un bon planter, tenim una de les millors aficions de tota la lliga i l'equip mereix estar a dalt de tot”, va exclamar el número u de la candidatura republicana al pati de l'escola Bernat de Riudemeia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)