Més futbol

Sánchez Pizjuán, capítol 1

Copa. El Real Madrid afronta la primera de les dues visites al feu del Sevilla que farà aquesta setmana. Els blancs, sense Cristiano i Modric, buscaran fer bo el 3-0 de l'anada contra un rival que somia en la gesta

El Real Madrid i el Sevilla donen el tret de sortida avui al que serà el primer dels dos capítols que protagonitzaran aquesta setmana al Sánchez Pizjuán. Aquesta nit disputen la tornada de la copa, mentre que diumenge se les hauran en un enfrontament d'altura en la lliga, primer contra segon. “Tenim dos partits fonamentals per a nosaltres. Sabem que és una setmana molt important”, va assegurar ahir Zinedine Zidane en la roda de premsa. El conjunt blanc aterra avui al coliseu sevillista amb el clar avantatge de l'anada (3-0) en un partit en què va oferir una versió boníssima, però que també va estar marcat per la controvertida actuació arbitral de Mateu Lahoz. Cristiano Ronaldo no hi va ser fa una setmana i tampoc hi serà avui, ja que Zidane li vol donar descans, igual que a Luka Modric, un altre dels futbolistes capitals sense el qual l'equip madridista visitarà el Sevilla.

El conjunt andalús està completant una temporada sensacional a les ordres de Jorge Sampaoli –amb la taca del partit de copa al Santiago Bernabéu de la setmana passada–. Classificat en la Champions League en un grup duríssim amb la Juventus i l'Olympique de Lió i segon classificat en la lliga, l'equip sevillà anhela ara una gesta que els permeti accedir als quarts de final. “S'intentarà fer un partit que ens permeti somiar en aquesta possibilitat”, va manifestar Sampaoli. “Serà complex, però ens hem d'il·lusionar a fer un gran partit contra un gran rival, i tant de bo tinguem l'oportunitat en algun moment d'apropar-nos-hi”, va rematar el preparador argentí. El Sevilla, doncs, intentarà tenir el seu moment, fet del qual Zidane és conscient i vol evitar. “Ens tocarà patir segur. Entraran fort. Sé com és el futbol i quan perds 3-0, l'inici de partit és dur i complicat. Hem d'estar preparats per a l'inici”, va reiterar el tècnic francès.

Pel que fa als nous fitxatges del Sevilla, Clément Lenglet i Stevan Jovetic, tot fa pensar que debutaran. El central francès s'entreveu titular, mentre que l'atacant montenegrí podria tenir minuts en un equip en què Mariano Ferreira, Steve N'Zonzi i Franco Vázquez no jugaran, ja que van quedar fora de la llista, tres baixes que poden fer baixar el suflé de l'ambient de remuntada. Al Madrid, a més de Cristiano i Modric, tampoc viatjaran Isco, lesionat, i James Rodríguez, amb molèsties.

El rècord de 40 partits

El Madrid no perd des del 6 d'abril del 2016, quan va ser derrotat (2-0) al feu del Wolfsburg en l'anada dels quarts de final de la Champions League i encadena 39 partits sense perdre, rècord que comparteix amb el que el Barça de Luis Enrique va assolir el curs passat i que és la millor ratxa històrica de partits consecutius invicte del futbol estatal. Si el conjunt blanc no surt derrotat avui del Sánchez Pizjuán contra els sevillans, superaria el rècord establert per l'equip blaugrana –i igualat per ells– i assoliria una nova marca històrica de 40 duels seguits.

LES FRASES

Ens tocarà patir segur. Entraran fort. Hem d'estar preparats per a l'inici, perquè serà dur
Zinedine Zidane
TÈCNIC DEL REAL MADRID

DEBUTS

S'intentarà fer un partit que ens permeti somiar en la possibilitat de remuntar
Jorge Sampaoli
TÈCNIC DEL SEVILLA
ATLÉTICO - Las Palmas
2-3. Global: 4-3
Còrdova - ALCORCÓN
1-2. Global: 1-2
Vila-real - REAL SOCIEDAD
1-1. Global: 2-4
D. ALAVÉS- Deportivo
1-1. Global: 3-3
BARÇA- Athletic
3-1. Global: 4-3
Celta - València
19 h (beIN). Anada: 4-1
Eibar - Osasuna
19 h (beIN). Anada: 3-0
Sevilla - Madrid
21.15 h (GOL). Anada: 0-3
Clément Lenglet i Stevan Jovetic són en la llista i podrien debutar amb la samarreta del conjunt sevillà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)