Internacional

Marcos Alonso es vesteix de Diego Costa

Premier. En absència de l'hispanobrasiler, un doblet del lateral esquerre i un gol de Pedro donen el triomf al Chelsea al feu del Leicester

El Chelsea va refermar el lideratge superant (0-3) el Leicester amb dos gols de Marcos Alonso i un de Pedro. Va ser un matx en què va destacar l'absència de Diego Costa, una baixa que va aixecar polseguera i va fer parlar molt.

I és que segons van indicar diversos mitjans anglesos, el 19 no hauria estat convocat per Antonio Conte després d'una discussió amb el preparador físic de l'equip i van afegir, a més, que l'hispanobrasiler podria estar meditant la seva sortida a la Xina. Des del club londinenc van negar-ho tot. Conte va donar la versió sobre la no-presència del davanter: “Dimarts, Diego va parar d'entrenar-se per dolor a l'esquena i durant la setmana no s'ha entrenat amb nosaltres.” I Costa va aparèixer a les xarxes socials. “Som-hi Chelsea!”, va escriure. Sigui com sigui, sembla difícil que el Chelsea es desprengui del seu referent en atac –14 dianes en la lliga–, al qual ja no va deixar marxar aquest estiu a l'Atlético.

Clàssic anglès a Old Trafford

El Manchester United rep avui el Liverpool en el que és el clàssic del futbol anglès. Els red devils arriben al duel en un bon moment, l'equip de José Mourinho ha trobat l'estabilitat en el seu joc, fa onze jornades consecutives que no perd i encadena sis victòries seguides. Al davant, el Liverpool de Jürgen Klopp, que va dormir quart després de les victòries del Tottenham i l'Arsenal i es troba a vuit punts del lideratge. També avui es disputa l'Everton-Manchester City.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)