Internacional

L'indomable Ondoa

Copa Àfrica. L'exblaugrana atura el cinquè penal a Mané, Aboubakar transforma el seu i el Camerun torna a una semifinal nou anys després

BURKINA FASO 2 TUNÍSIA 0

BURKINA FASO:Koffi, Yago, Dayo, Bakariy Koné, Yacouba Coulibaly, Kaboré, Touré (Saré, 87'), Bayala (Bancé, 76'), Abdou Razak, Bertrand Traoré (Alain Traoré, 90') i Nakoulma.TUNÍSIA:Mathlouthi, Nagguez, Yacoubi, Ben Youssef, Abdennour, Sassi (Akaïchi, 87'), Ben Amor, Khazri (Lahmar, 63'), Youssef Msakni, Sliti i Khenissi (Khalifa, 86').GOLS:1-0 (80') Bancé. 2-0 (83') Nakoulma.ÀRBITRE:Daniel Bennett (sud-africà). Targeta groga a Coulibaly, Kaboré, Touré, Nakoulma, Abdennour, Ben Youssef i Yacoubi.

SENEGAL 0 (4) CAMERUN 0 (5)

SENEGAL:Diallo, Gassama, Kara Mbodji, Kalidou Koulibaly, M'Bengue (Ciss, 86'), Kouyaté (Pape N'Diaye, 108'), Gana Gueye, Saivet, Keita Baldé, Sadio Mané i Diouf (Moussa Sow, 64').CAMERUN:Ondoa, Fai, Ngadeu-Ngadjui, Teikeu, Oyongo, Siani, Djoum (Mandjeck, 102'), Moukandjo, Bassogog, Toko Ekambi (Zoua, 46') i Tambe (Aboubakar, 102').GOLS:Cap.PENALSKalidou Koulibaly (gol). Moukandjo (gol). Kara (gol). Oyongo (gol). Moussa Sow (gol). Teikeu (gol). Saivet (gol). Zoua (gol). Mané (falla). Aboubakar (gol).ÀRBITRE:Janny Sikazwe (zambià). Targetes grogues a M'Bengue, Kouyaté, Diouf, Oyongo, Fai i Djoum.

Fabrice Ondoa ja és un dels noms propis de la copa d'Àfrica. Després de ser decisiu en la classificació del Camerun per als quarts de final, el porter format al futbol base del Barça va vestir-se d'heroi nacional i va decantar la tanda de penals contra el Senegal a favor dels lleons indomables. En una tanda impecable per part dels xutadors, Ondoa va interceptar el cinquè, ni més ni menys que el de l'estrella del Liverpool Sadio Mané, per donar la classificació al Camerun per a unes semifinals del torneig després de quatre edicions d'absència.

Els ‘poltres' ho tornen a fer

Burkina Faso està entre els quatre millors equips de l'Àfrica per segona vegada en les darreres tres edicions. Dirigits pel portuguès Paulo Duarte, els poltres es van imposar a una Tunísia que va tenir ocasions en la primera meitat però que va acabar sucumbint en el tram final. El veterà Aristide Bancé, un il·lustre del torneig, va avançar els burkinesos amb un xut de falta i Nakoulma, amb els tunisians ja buscant el gol a la desesperada, va aprofitar un contraatac per culminar la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)