Internacional

“Tinc sort d'estar viu”

Premier. Ryan Mason, ja a casa després de ser operat d'una fractura cranial, agraeix tot el suport que ha rebut del món del futbol

El migcampista del Hull City Ryan Mason ja descansa a casa després de l'operació d'urgència a què es va haver de sotmetre a causa d'un xoc amb el central del Chelsea Gary Cahill i que li va produir una fractura al crani. “He viscut una muntanya russa d'emocions, però em sento afortunat d'estar viu”, va manifestar a través de Twitter el jove migcampista, que, a més d'agrair el suport de la seva família, també va voler tenir unes paraules de gratitud amb el món del futbol en general. “Tenir tanta gent que m'ha enviat missatges, incloent jugadors, clubs, sobretot del Hull i del Tottenham, i de fans de tot el món ha estat aclaparador. Tot plegat m'ha ajudat a sortir d'aquesta situació”, va proclamar el jugador nascut a Enfield, a la perifèria de Londres, que ja treballa en la seva recuperació per tornar a jugar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)