Internacional

Asenjo frustra el Sevilla

Primera divisió. El treball col·lectiu i la notable actuació del porter lleonès permeten al Vila-real treure un meritori punt del Pizjuán

SEVILLA 0 VILA-REAL 0

SEVILLA:Sergio Rico, Lenglet, Rami, Mercado, Mariano (Sarabia, 62'), N'Zonzi, SamirNasri, Vitolo, Franco Vázquez (Iborra, 76'), Jovetic (Vietto, 71') i Ben Yedder.VILA-REAL:Sergio Asenjo, José Ángel, Víctor Ruíz, Bonera, Mario Gaspar, Bruno Soriano, Rodri Hernández, Dos Santos, Trigueros (Rukavina, 89'), Samu Castillejo (Txeritxèv, 66') i Adrián (Bakambu, 71').GOLS:cap.ÀRBITRE:Undiano Mallenco (col·legi navarrès). Grogues a Mercado, Nasri, Mario Gaspar i Bruno Soriano.

sporting 2 alavés 4

SPORTING:Pichu Cuéllar, Canella (Traoré, 70'), Amorebieta, Meré, Lillo, Cases, Vesga, Isma López, Carmona, Afif (Burgui, 46') i Cop (Carlos Castro, 62').ALAVÉS:Pacheco, Raúl García, Feddal, Alexis, Vigaray, Krsticic, Daniel Torres, Edgar Méndez, Sobrino (Manu García, 80'), Katai (Romero, 66') i Santos (Deyverson, 67').GOLS:0-1 (10') Sobrino. 0-2 (58') Santos (p.). 0-3 (70') Edgar Méndez (p.). 1-3 (84') Traoré. 1-4 (85') Alexis. 2-4 (90') Carlos Castro.ÀRBITRE:Gil Manzano (col·legi extremeny). Grogues a Pichu Cuéllar, Amorebieta, Nacho Cases, Vesga, Carmona, Afif, Traoré, Krsticic, Santos i Katai.

Real sociedad 3 osasuna 2

REAL SOCIEDAD:Rulli, Yuri, Raúl Navas, Elustondo, Odriozola, Illarramendi, Granero (Zurutuza, 56'), Xabi Prieto (Canales, 91'), Oyarzabal, Vela (Juanmi, 77') i Willian José.OSASUNA:Sirigu, Clerc, Unai García, Oier, Tano, Berenguer, Fausto Tienza, Causic, De las Cuevas (Roberto Torres, 63'), Rivière (Romero, 78')i Kodro (Sergio León, 71').GOLS:0-1 (25') Kodro. 1-1 (62') Raúl Navas. 2-1 (72') Vela. 3-1 (77') Juanmi. 3-2 (79) Sergio León.ÀRBITRE:Jaime Latre (col·legi aragonès). Grogues a Yuri, Illarramendi i Causic i Roberto Torres.

Una derrota i un empat en les darreres dues jornades sembla que ha apaivagat una mica la il·lusió i el somni del sevillisme de lluitar per la lliga. Si fa una setmana la ràpida expulsió de Pareja va condicionar irremeiablement el guió del partit a Cornellà-el Prat, ahir va ser la figura de Sergio Asenjo la que va emergir per certificar l'excel·lent tasca col·lectiva del Vila-real al Sánchez Pizjuán.

Amb sacrifici i ordre, les intervencions del porter lleonès i l'encert de la rereguarda van permetre als groguets neutralitzar totes les accions de perill rival en el primer temps i van fer anar de corcoll un Sevilla dominador però sense la clarividència que el caracteritza aquest curs.

El duel, però, va començar amb polèmica, després que Undiano Mallenco no xiulés un possible penal de Víctor Ruiz a Jovetic en el primer minut de partit. Sí que ho va fer, però, coincidint amb l'inici del segon temps, assenyalant el llançament des dels onze metres després d'una innecessària falta de Mario a Vitolo.

Una oportunitat immillorable que Asenjo es va encarregar de desbaratar, encertant la direcció en el xut de Nasri. No es va acabar aquí, el recital del porter menys golejat de la categoria, que després de veure com anul·laven un gol a Ben Yedder encara va tenir temps de salvar un punt per al seu equip amb una intervenció per emmarcar, traient una mà des del terra en un cop de cap d'Iborra quan ja es cantava el gol. Punt de mèrit per a un Vila-real que va deixar la porteria a zero allà on no ho havia fet ningú des de feia gairebé un any i mig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)