Internacional

Consternació per la tragèdia que va tenir lloc a Angola

Futbol internacional. Una allau humana va provocar divendres disset morts en un estadi. El president del país, José Eduardo dos Santos, va ordenar una investigació per esclarir-ne les causes

El que havia de ser una festa, el partit inaugural de la lliga d'Angola entre el Santa Rita de Cássia i el Recreativo do Libolo, va acabar en tragèdia. Disset persones van morir divendres a l'estadi municipal 4 de Janeiro d'Uíge, al nord del país, a causa d'una allau durant l'enfrontament del matx, que tot i la gravetat dels fets, va acabar-se de disputar. La desgràcia s'hauria produït quan centenars de persones van intentar entrar a la vegada per una de les portes de l'estadi, aquesta hauria cedit, i moltes d'elles van caure i van ser trepitjades i disset van morir asfixiades. L'accident també va provocar seixanta-un ferits. En aquest sentit, el president del país, José Eduardo dos Santos, va anunciar l'obertura d'una investigació per esclarir-ne les causes.

El món del futbol va mostrar la seva consternació i solidaritat per la catàstrofe. Tant en la primera divisió espanyola com en la segona es va fer, i es farà durant el dia d'avui, un minut de silenci.

LA DESGRÀCIA

Va ser durant el partit inaugural de la lliga d'Angola a la població d'Uíge
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)