Internacional

El llarg camí fins a Solna

Europa League. L'Athletic, el Celta i el Vila-real enceten avui l'anada dels setzens de final confiant a obtenir un bon resultat a casa

Sense la presència del Sevilla, el rei de la competició i campió en les darreres tres edicions, l'Athletic, el Celta i el Vila-real enceten avui el llarg camí que els ha de dur al Friends Arena de Solna (Suècia) per destronar els andalusos. L'equip de Valverde, que rep aquest vespre l'Apoel de Nicòsia d'Urko Pardo, Roberto Lago, Astiz i Barral, s'aferrarà un cop més a la inspiració d'Aduriz i a la fortalesa mostrada al llarg del curs a San Mamés, on encadena una ratxa de setze partits sense perdre. Una situació que contrasta amb les seves actuacions fora de casa, on no coneix la victòria en aquesta competició.

Test a Vila-real i a Vigo

Semifinalista en l'edició passada, l'equip de la Plana Baixa afronta una dura eliminatòria contra la Roma de Spaletti, un dels candidats a endur-se el ceptre continental. “Ens volem mantenir forts en defensa, però tenim clar que hem de marcar gols, i ho farem. No som un equip inferior a la Roma”, reivindicava Escribá, optimista de cara a les possibilitats del seu equip.

Amb un calendari que no dona treva, el Celta intentarà oblidar el mal tràngol de l'eliminació en les semifinals de copa contra un Xakhtar que arriba líder al seu país però sense ritme de competició, atès que el seu darrer partit oficial va ser el 12 de desembre. “L'equip ha aconseguit guanyar-se el respecte en ser recognoscible en una manera pròpia de jugar, és un gran capital com a equip, una cosa difícil d'obtenir. Crec que el nostre rival ens respecta perquè som capaços de derrotar qualsevol equip”, manifestava Berizzo, que no durà a terme gaires rotacions i apostarà per un onze similar al que va caure in extremis al Calderón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)