Internacional

La gran nit europea del City

Champions League. En un partit per al record, el conjunt de Guardiola reacciona a temps i capgira un perillós 2-3 en contra en l'última mitja hora gràcies als gols d'Agüero i Sané

MAN. CITY 5 MÒNACO 3

MANCHESTER CITY:Caballero, Sagna, Stones, Otamendi, Fernandinho (Zabaleta, 62'), Touré, David Silva, De Bruyne, Sterling (Navas, 89'), Sané i Agüero (Fernando, 87').MÒNACO:Subasic, Mendy, Raggi, Glik, Sidibé, Bakayoko (Dirar, 88'), Fabinho, Lemar, Bernardo Silva (Moutinho, 85'), Mbappe Lottin (Germain, 79') i Falcao.GOLS:1-0 (26') Sterling. 1-1 (32') Falcao. 1-2 (40') Mbappe Lottin. 2-2 (58') Agüero. 2-3 (61') Falcao. 3-3 (71') Agüero. 4-3 (77') Stones. 5-3 (82') Sané.ÀRBITRE:Mateu Lahoz (espanyol). Va ensenyar targeta groga als locals Otamendi, Fernandinho, Agüero i Zabaleta, i als visitants Glik, Sidibé, Fabinho, Bakayoko, Bernardo Silva i Falcao.

Al Manchester City li faltava una nit europea com la que va viure ahir a l'Etihad contra el Mònaco. Va ser una batalla antològica per al record, en què els citizens van acabar regnant en el desconcert més absolut d'un duel intens, vertiginós i en què els locals van capgirar un 2-3 en contra en un final de partit trepidant. Com és habitual aquest curs, va tornar a ser un City amb dues cares, que va exhibir una vegada més una fragilitat defensiva que durant uns minuts va estar a punt de costar-li l'eliminació contra un rival que va mostrar una fam competitiva com pocs. La posada en escena del conjunt de Jardim, pressionant amb molta intensitat la sortida de la pilota del rival, va ser una mostra fefaent de l'enorme personalitat que té l'actual líder de la lliga francesa. Abans del minut 30 de partit, però, va ser el City el que va etzibar la primera estocada al rival, en una brillant acció personal de Sané que va permetre a Sterling inaugurar el marcador amb una rematada a l'interior de l'àrea. Sense complexos i amb un futbol letal al contraatac –com demostra el fet que és l'equip més golejador del continent–, el Mònaco va tornar a evidenciar els greus problemes que té l'equip de Guardiola a la rereguarda. Així van arribar dos gols gairebé consecutius dels monegascos en el tram final del primer temps, obra de Falcao i del jove Mbappe Lottin. El colombià, cada cop més a prop de recuperar la seva millor versió, va aprofitar un error de Caballero en la sortida de la pilota per igualar el partit i, poc després, va ser l'omnipresent futbolista francès de 18 anys qui va fer emmudir l'Etihad amb l'1-2, en una jugada en què la passivitat de la defensa local es va tornar a posar en dubte. Sense temps per especular, Mateu Lahoz també es va voler afegir a la festa negant un possible penal sobre Agüero quan el marcador reflectia l'1-1 i concedint-ne un altre –aquest més clar– d'Otamendi sobre Falcao, poc després de la represa. En un acte de redempció, Caballero va aturar la pena màxima del colombià i, de retruc, el signe del partit. De l'1-3 es va passar al 2-2 d'Agüero gràcies a la col·laboració del porter rival, que no va blocar un xut tou de l'argentí. Una alegria que va durar ben poc, després que Falcao recordés el tigre del passat inventant-se una vaselina a l'abast de pocs i signant el 2-3. Les accions d'estratègia, però, guardaven un desenllaç del tot inesperat, amb un City que en dos serveis de cantonada transformats per Agüero i Stones va acabar capgirant el resultat. La nit era citizen, i Sané es va encarregar d'arrodonir el seu bon partit i de tancar una nit màgica per als skyblue.

LA FRASE

Estic molt content pel resultat, continuem vius. Aquest tipus de coses ajuden el club a fer un nou pas
Pep Guardiola
entrenador del man. city
Man. City - Mònaco
5-3
Leverkusen - Atlético
2-4
Porto - Juventus
Demà, 20.45 h (beIN)
Sevilla - Leicester
Demà, 20.45 h (beIN)
Nàpols - Real Madrid
Anada: 1-3. Dimarts 7, 20.45 h
Arsenal - Bayern
Anada: 1-5. Dimarts 7, 20.45 h
B. Dortmund - Benfica
Anada: 0-1. Dimecres 8, 20.45 h
Barça - PSG
Anada: 0-4. Dimecres 8, 20.45 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)