1a divisió

Pepe Mel és l'escollit per rellevar Garitano

1a divisió. El tècnic del filial, Cristóbal Parralo, va dirigir l'entrenament d'ahir en espera que el Deportivo oficialitzi la incorporació del madrileny

En espera de concretar els últims serrells, tot indica que Pepe Mel serà l'escollit per la direcció esportiva del Deportivo per rellevar Gaizka Garitano d'aquí a final de temporada. El preparador madrileny, que està sense equip des de la seva polèmica destitució com a tècnic del Betis el gener del 2016 després d'encadenar vuit jornades seguides sense vèncer, arribarà acompanyat de Roberto Ríos com a ajudant i de David Gómez com a preparador físic. Si finalment es materialitza l'acord, Mel serà presentat davant els mitjans de comunicació a última hora d'aquest matí a Riazor, i la intenció del conjunt gallec és que a la tarda dirigeixi el seu primer entrenament a la ciutat esportiva d'Abegondo, després que el club decidís traslladar l'entrenament de les 11 hores a les 17 hores. Amb una àmplia trajectòria en el futbol espanyol –ha dirigit el Mèrida, el Múrcia, el Tenerife, el Getafe, l'Alavés, el Poli Ejido, el Rayo i el Betis, a més d'una breu experiència en la Premier al capdavant del West Bromwich Albion–, Mel arriba al Deportivo amb l'objectiu de redreçar el rumb d'un equip que ha estat incapaç de guanyar en aquest 2017, fet que l'ha portat a vorejar les posicions de descens, de la qual el separen tan sols dos punts. Mentrestant, el tècnic del filial, Cristóbal Parralo, va dirigir ahir el primer entrenament de la setmana per preparar el compromís de dijous, en què l'equip gallec rebrà l'Atlético.

Garitano marxa sense retrets

El preparador basc es va acomiadar satisfet amb el seu paper i convençut que hauria estat capaç de revertir la situació de l'equip. “M'hi veia capacitat, confiava en els jugadors i en la meva feina. L'últim resultat va ser molt dolorós, vam acabar amb deu homes i vam encaixar quatre gols, i això va precipitar les coses”, va expressar Garitano, agraït amb les formes del club. I va afegir: “Me'n vaig sense cap retret, tot ha estat molt honest. La sinceritat és el millor i ells han entès que era la solució, i ja està. No puc posar cap però en les formes.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)