1a divisió

Aferrats a la Champions

Primera divisió. Griezmann, amb un doblet, i Gameiro, permeten a l'Atlético recuperar la quarta plaça a costa d'un València insolvent lluny de Mestalla

ATLÉTICO 3 VALÈNCIA 0

ATLÉTICO:Oblak, Filipe Luis, Lucas Hernández, Savic, Vrsaljko, Koke, Saúl, Gabi, Carrasco (Thomas, 77'), Gameiro (Gaitán, 71') i Griezmann (Correa, 85').VALÈNCIA:Diego Alves, Gayà, Mangala, Garay, Cancelo, Enzo Pérez (Bakkali, 67'), Parejo, Carlos Soler, Orellana, Munir (Santi Mina, 67') i Zaza.GOLS:1-0 (10') Griezmann. 2-0 (48') Gameiro. 3-0 (83') Griezmann.ÀRBITRE:Estrada Fernández (col·legi català). Grogues a Carrasco, Enzo Pérez i Santi Mina.

LAS PALMAS 5 OSASUNA 2

LAS PALMAS:Javi Varas, Dani Castellano, Bigas, Lemos (David García, 83'), David Simón, Roque Mesa, Jonathan Viera, Vicente Gómez, Jesé, Tana (Boateng, 68') i Livaja (Halilovic, 73').OSASUNA:Sirigu, Fuentes, David García, Unai García, Oier, Fran Mérida, Raoul Loé, Jaime Romero, Olavide (Berenguer, 59'; Roberto Torres, 69'), De las Cuevas (Sergio León, 73') i Kenan Kodro.GOLS:1-0 (7') Jesé. 1-1 (31') Kenan Kodro. 1-2 (37') Kenan Kodro. 2-2 (55') Livaja. 3-2 (70') Unai García (p.p.). 4-2 (76') Roque Mesa. 5-2 (87') Jesé.ÀRBITRE:Del Cerro Grande (col·legi madrileny). Grogues a Dani Castellano, Roque Mesa, Livaja, Boateng, David García, Fran Mérida, Raoul Loé i Kenan Kodro.

athletic 1 mÀlaga 0

ATHLETIC:Gorka, Balenziaga, Laporte, Yeray, Lekue, Beñat, San José, Muniain (Villalibre, 62'), Raúl García, Susaeta (Saborit, 86') i Williams (Bóveda, 76').MÀLAGA:Kameni, Juankar, Demichelis, Luis Hernández, Rosales, Camacho (Sandro, 86'), Diego Llorente, Jony (Chory Castro, 73'), Fornals, Keko (En-Nesyri, 78') i Charles.GOLS:1-0 (72') Raúl García (p.).ÀRBITRE:Álvarez Izquierdo (col·legi català). Grogues als locals Beñat, Raúl García i Saborit i als visitants Fornals, Camacho, Charles i Juankar.COMENTARI:L'Athletic va allargar un partit més la bona ratxa a casa –19 partits sense perdre– gràcies a un solitari gol de Raúl García des dels onze metres que l'apropa a Europa.

A dotze jornades del final del campionat, el València s'ha quedat en terra de ningú. Allunyat gairebé de manera definitiva del descens i amb l'objectiu quasi impossible de lluitar per Europa, en el conjunt de Voro van tornar a aflorar els dubtes habituals. Mancat de determinació i clarividència, els xe van veure's completament desarborats per un Atlético que, sense completar un partit brillant, en va fer prou amb la inspiració de Griezmann per sumar un triomf que li permet recuperar la quarta plaça. L'ariet francès, en el seu partit número 100 en lliga, va signar l'1-0 ben aviat completant una ràpida transició amb un xut creuat. Sense la continuïtat necessària i amb una producció ofensiva limitada a accions a pilota aturada, el 2-0 de Gameiro poc després de la represa va acabar d'ensorrar les esperances dels homes de Voro. I de nou Griezmann, a set minuts del final, va segellar el triomf colchonero amb el quart doblet del curs.

Roger Schmidt, destituït

Rival de l'Atlético a la Chamions, la dolorosa derrota dissabte a mans del Dortmund va provocar que el conjunt alemany anunciés ahir la destitució de Schmidt tres anys després de la seva arribada a l'equip de Renània.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)