Més futbol

“Piqué s'ha guanyat el dret a decidir quan ho vol deixar”

Futbol de base. L'exseleccionador espanyol, padrí del MIC Integra, va insistir que “mai entrenaria el Barça i l'Atlético” tot i recordar: “Són els dos clubs que millor s'han portat amb mi”

El torneig internacional de futbol de base MIC (Mediterranean International Cup), que aquest any arriba a la 17a edició, va ser presentat ahir a Barcelona amb unes perspectives de futur immillorables. Considerada una de les millors competicions del món en les categories de promoció, el MIC continua creixent any rere any, com demostra l'elevada demanda que arriba de clubs d'arreu del món. Un llistó cada cop més alt i que en aquesta nova edició, que es disputarà a 22 municipis de la demarcació de Girona entre els dies 11 i 16 d'abril, comptarà amb la presència de més de 280 equips de futbol procedents de 42 països dels cinc continents.

Paral·lelament al MIC, també es va presentar la cinquena edició del MIC Integra, torneig dirigit als equips formats per persones amb discapacitats. Una xifra especialment emotiva i que en aquesta edició tindrà com a padrí Vicente del Bosque. “Han de fer esport com tothom. El dia que això no sigui notícia estarem més a prop de la seva realitat”, va remarcar l'exseleccionador espanyol, que una vegada més va insistir que mai entrenarà el Barça i l'Atlético tot i tenir bones paraules per als dos clubs. “Quan em vaig retirar com a futbolista vaig dir que mai entrenaria l'Atlético i el Barça, però no per res en especial, ja que són dos dels clubs amb què he tingut més contacte i que s'han portat millor amb mi”, va etzibar Del Bosque, fent referència a l'etapa en què va deixar de ser tècnic del Madrid. El de Salamanca, retirat de les banquetes des de finals del 2015, també es va referir al bon moment que viu el futbol espanyol i a la distància que manté el Madrid en la lluita pel títol de lliga. “A Europa tenim tres equips que opten a guanyar la Champions, una fita molt important, mentre que en la lliga, l'avantatge que té a hores d'ara el Madrid és lleuger. Encara queden partits per disputar.” Finalment, Del Bosque també va valorar la polèmica generada a l'entorn de l'anunci de Piqué de retirar-se després del mundial de Rússia. “Mentre tingui entusiasme per continuar anant-hi, ho hauria de fer. Aquesta gent que s'aproxima o han superat la xifra de les 100 internacionalitats s'han guanyat el dret a decidir quan ho han de deixar.”

LES FRASES

Vaig dir que mai entrenaria el Barça i l'Atlético, tot i que són dos dels clubs que s'han comportat millor amb mi

LA DADA

Piqué s'ha guanyat el dret a decidir quan ha de plegar. Mentre tingui entusiasme, hauria de seguir
Vicente del Bosque
exseleccionador espanyol
280
equips
de futbol, procedents de 42 països dels cinc continents són les xifres d'aquesta 17a edició del MIC.

El MIC Basketball, la gran novetat

El MIC amplia aquest any el seu espai esportiu amb l'organització del primer torneig internacional de bàsquet de base, el MIC Basketball, que se celebrarà també en diverses poblacions de la Costa Brava coincidint amb el torneig internacional de futbol de base. Amb vocació d'esdevenir el torneig mundial de referència, aplegarà en aquesta primera edició 60 d'equips de 7 països, entre els quals destaquen el Barça, la Penya i el Fenerbahçe.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)