Internacional

‘This is Anfield'

Premier League. El Liverpool s'imposa amb autoritat a un Everton que no assalta el temple de l'etern rival des del 1999. Coutinho deixa un golàs

Liverpool és territori red. Com a mínim pel que fa a l'acarnissada rivalitat entre els dos contendents del Merseyside. En una època escassa en títols per al Liverpool, el conjunt d'Anfield com a mínim ha aconseguit sotmetre un Everton que no s'adjudica un derbi des del 2010 i que no guanya al temple red des del 1999.

Ahir tampoc va ser el cas, amb l'equip comandat per Ronald Koeman farcit de baixes, reforçat amb juves amb escassa o nul·la experiència en derbis com Pennington, Holgate, Davies o Calvert-Lewin i sotmès per un Liverpool que ho va tenir clar des del primer instant, tens en la pressió per no deixar sortir còmode l'Everton i intel·ligent per trobar fuites en l'entrellat de tres centrals i dos carrilers dissenyat per Koeman. El primer a fer-ho va ser Sadio Mané, amb una conducció en diagonal per acabar batent Joel amb un xut creuat. I després va arribar el recital de Philippe Coutinho, que tot i el jet lag després de la seva estada amb el brasil, va tenir 20 minuts d'inspiració que van dinamitar el partit. De poc li va servir a l'Everton equil·librar el partit ràpidament, gràcies a un gol del debutant Pennington a la sortida d'un còrner, perquè el menut mitjapunta carioca va fregar la llàntia amb la seva elegància habitual. Primer va obligar Joel a treure una mà providencial i tot seguit, en una acció molt similar, conduint amb elegància, eliminant un parell de rivals i obrint-se una bretxa per a la seva cama bona, el 10 del Liverpool la va posar al pal llarg i dinamitant les tribunes d'Anfield, que van viure tranquil·les durant tota la matinal.

El Liverpool només va haver de lamentar la lesió de Mané, però fins i tot el seu substitut, Divock Origi, va tenir l'encert per, aprofitant una pilota filtrada per Coutinho, liquidar definitivament una rivalitat tenyida de vermell.

Punxada del líder

El Chelsea va encaixar la quarta derrota en el que va de Premier en un inici boig de partit contra el Crystal Palace, en què Wilfried Zaha primer i Christian Benteke amb una gran definició després, van revertir la diana inicial de Fàbregas. El Palace, va resistir a l'assetjament final.

LA DADA

7
gols
i 6 assistències acumula Philippe Coutinho en 23 aparicions en la Premier League.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)