1a divisió

Amb més ombres que llums

Primera divisió. El Real Madrid va jugar amb foc contra un ambiciós i incorregible Alavés que va merèixer més però a qui la manca d'encert en els últims metres va condemnar-lo

REAL MADRID 3 ALAVÉS 0

REAL MADRID:Casilla, Nacho, Varane (Carvajal, 11'), Pepe, Danilo, Kroos, Isco, Modric (Kovacic, 68'), Ronaldo, Bale i Benzema (Lucas Vázquez, 81').ALAVÉS:Pacheco, Theo, Feddal, Ely, Laguardia, Toquero, Manu García, Camarasa (Santos, 84'), Ibai Gómez (Romero, 69'), Edgar (Katai, 75') i Deyverson.GOLS:1-0 (31') Benzema. 2-0 (85') Isco. 3-0 (88') Nacho.ÀRBITRE:Sánchez Martínez (col·legi murcià). Grogues als visitants Ely i Manu García.

El Madrid va ratificar una jornada més el lideratge en el campionat amb un triomf gris i no exempt de polèmica contra l'Alavés. El resultat final, enganyós i exagerat, no va amagar les carències d'un equip que, lluny d'esvair dubtes, s'ha acostumat aquest curs a passejar-se prop del precipici. Un escenari on, no obstant això, ja ha demostrat sentir-se meravellosament bé.

Zidane, conscient de l'exigència que suposarà un mes d'abril que es preveu determinant, va tornar a apostar per les rotacions, i va obrir les portes de la titularitat a homes menys habituals com Casilla i Isco, dos dels futbolistes més destacats en el dia d'ahir. El duel, però, va començar amb un nou contratemps per a Zizou, forçat a donar entrada a Carvajal a causa de la lesió de Varane als deu minuts de partit. 

Amb ritme però sense la fluïdesa necessària, el Madrid acumulava moltes arribades sense perill a la porteria de Pacheco, en una primera meitat marcada per la bona actuació de Benzema. L'atacant francès, incisiu i associatiu a parts iguals, va perllongar el bon moment de forma que travessa en les últimes jornades recollint una pilota de Carvajal i superant Pacheco amb un xut al pal llarg, en una acció que hauria d'haver estat invalidada per fora de joc previ del francès. 

L'escenari viuria un gir copernicà després de la represa, amb un Alavés que va fer aflorar bona part de les virtuts que l'han portat a ser la revelació del curs. Avançant línies i jugant a camp contrari, la major ambició del conjunt de Pellegrino va fer que la incertesa s'apoderés d'un Bernabéu que, una vegada més, va tornar a xiular el seu equip, imprecís en l'elaboració i incapaç de generar ocasions.

Édgar, Manu García i Deyverson, en dues ocasions, no van ser capaços de plasmar la superioritat de l'equip basc, penalitzat pel seu desencert davant de porteria contra un rival que amb espais va tancar el partit amb dues fogonades in extremis.

Isco, novament reivindicat, signaria el 2-0 a cinc minuts del final, i Nacho, caçant una pilota després d'un lliure directe de Bale al travesser, segellaria la victòria d'un Madrid que va mostrar més ombres que llums.

LES FRASES

L'Alavés juga molt bé i ens ha creat dificultats. A partir d'ara cada tres dies tindrem una final
Zinedine Zidane
entrenador del real madrid

LA DADA

El primer gol és en fora de joc, ha canviat el guió. Són accions que no podem controlar
Mauricio Pellegrino
entrenador de l'alavés
10
minuts
va aguantar Varane el dia que reapareixia després d'un mes i mig lesionat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)