1a divisió

El marge és escàs

1a divisió. El Madrid, seguit del Barça i tres dies abans del derbi contra l'Atlético, se la juga al feu d'un Leganés necessitat, que lluita per la permanència. “El partit que tenim al davant és el més important”, diu Zidane

En el tram final de la temporada, la pressió augmenta. L'objectiu és més a prop, la necessitat és més gran i el marge, a mesura que passen les jornades, es redueix. El Leganés i el Real Madrid, amb dos reptes antagònics, representen això mateix; els pepineros lluiten per la permanència, els madridistes, pel títol de lliga. Avui s'enfronten a Butarque: “No sé si és un partit trampa en el sentit que es pot pensar que guanyarem fàcilment. Això no existeix en el futbol. Serà un partit complicat, en un camp complicat i contra un rival que últimament ho està fent molt bé”, va explicar Zinedine Zidane ahir en la roda de premsa.

Al conjunt blanc li toca ara un calendari duríssim. Després del Leganés, rep l'Atlético, entremig té l'eliminatòria de lliga de campions amb el Bayern i en la lliga visitarà l'Sporting abans del clàssic contra el Barça del 23 d'abril al Santiago Bernabéu. “És un partit important, com la resta”, va dir Zidane sobre el duel d'avui. “Sempre pensem que el partit que tenim al davant és el més important.” Els blancs, que jugaran sabent el resultat del seu perseguidor, el Barça, respecte al qual tenen dos punts de marge amb un matx per jugar, se les hauran amb un equip que, en plena lluita per la permanència, ha de sumar. “Crec que jugarem un bon partit, estem en una bona línia i li volem donar continuïtat. No podem desaprofitar res”, va assegurar Asier Garitano, el preparador del Leganés, que no va donar pistes sobre si jugarà amb quatre o cinc defenses al darrere.

Modric i Keylor

Zidane també va parlar de dos futbolistes que estan en el focus últimament pel seu rendiment, per sota de la seva millor versió. “Keylor és el porter número u del Real Madrid. No ho dubto”, va asseverar sobre el costa-riqueny abans de defensar Modric: “Els jugadors no poden jugar sempre bé. No estic preocupat. És impossible estar bé sempre.” El tècnic francès també es va referir a James i a Isco, de qui va dir que espera que segueixin a l'equip el curs que ve i també va parlar de Theo Hernández, vinculat al club blanc: “És un bon jugador, no hi ha dubte.”

Varane es perdrà l'eliminatòria de Champions

Després d'un mes i mig fora a causa d'una lesió muscular a la cuixa dreta, el central francès va durar deu minuts en la seva reaparició dissabte contra l'Alavés, ja que se'n va ressentir i va haver de ser substituït. El Madrid va fer ahir un comunicat en què va anunciar que Varane té “una lesió de grau 2 al bíceps femoral esquerre”. Aquesta dolença el deixarà, com a mínim, dues setmanes fora, i farà que es perdi el derbi de dissabte, l'eliminatòria de Champions contra el Bayern i li posa molt difícil arribar al clàssic amb el Barça del 23 d'abril. “La ressonància diu que és poc. No és una lesió com l'última i la penúltima que va tenir”, va dir Zidane.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)