Internacional

“Res és impossible”

Premier. El Tottenham i el City, que avui visita el Chelsea, són els únics equips que poden discutir el títol als ‘blues'. “Hem de somiar”, proclama Mauricio Pochettino

“Tot pot passar. És una bona lliçó per a tothom. Creure i tenir fe és el més important en el futbol, no només compta la qualitat. Res és impossible. La Premier és una lliga en què jugar i guanyar cada partit és molt difícil i pot passar. Hem de ser positius i intentar imaginar-nos-ho, i somiar, creure i donar el millor de nosaltres.” Són paraules de Mauricio Pochettino, el tècnic del Tottenham, que hi creu i esperona els seus a seguir-lo. El seu equip és el perseguidor més immediat que li queda al Chelsea, el líder de la lliga, al qual té a set punts, i el tècnic argentí confia a reduir l'avantatge. De fet, avui pot ser un bon dia perquè això succeeixi, ja que els spurs visiten el Swansea, mentre que els blues reben el Manchester City. I és que aquest –juntament amb les visites al Manchester United i a l'Everton– és un dels partits, dels nou que li resten, més complicats per al conjunt d'Antonio Conte en el seu camí fins al títol.

Ningú dubta que el Chelsea, que s'ha mostrat intractable bona part del curs, és el màxim favorit. Des de l'1 d'octubre, i ja han passat 23 jornades, només ha perdut dos partits, l'últim dissabte contra el Crystal Palace, fet que va provocar que el Tottenham escurcés la distància tres punts i el City, un. I a Anglaterra es pregunten si al líder li pesarà la pressió. “Poden guanyar o poden perdre, però no crec que sigui qüestió de pressió o estrès”, va indicar Pochettino, que l'any passat ja va lluitar per la lliga amb el Leicester, sense èxit.

Si els spurs no fallen avui i el City aconsegueix guanyar a Stamford Bridge, el Tottenham se situaria a només quatre punts del lideratge, i el City, tot i que encara seguiria lluny, a vuit. Hi hauria lliga. “Queden 27 punts per disputar i pot passar qualsevol cosa. Però estem en una bona posició”, va assegurar Antonio Conte, que té clar que la cursa serà dura. “De ben segur que necessitarem sumar 21 punts si volem ser campions matemàticament”, va expressar ahir l'italià. Aquesta nit els blues se les hauran amb el citizens, que amb un triomf posarien picant al campionat. “Serà un gran partit i especialment un gran partit a fora. És important aprendre d'aquest tipus de duels per al futur”, va indicar Pep Guardiola, que va lloar el seu rival: “Han guanyat molts partits i mereixen ser on són.” Capítol transcendental avui en la Premier.

***Chelsea - WATFORD
***Jornada 28. Ajornat (horari per determinar)
Chelsea - MAN. CITY
Jornada 31. Avui, 21h.
BOURNEMOUTH - Chelsea
Jornada 32. 8/4/17
MAN. UNITED- Chelsea
Jornada 33. 16/4/17
Chelsea - SOUTHAMPTON
Jornada 34. 25/4/17
EVERTON - Chelsea
Jornada 35. 30/4/17
Chelsea - MIDDLESBROUGH
Jornada 36. 8/5/17
WEST BROMWICH- Chelsea
Jornada 37. 13/5/17
Chelsea - SUNDERLAND
Jornada 38. 21/5/17
Serà un gran partit. És important aprendre d'aquests duels per al futur
Pep Guardiola
TÈCNIC DEL MAN. CITY
De ben segur que necessitarem sumar 21 punts per ser campions matemàticament
Antonio Conte
TÈCNIC DEL CHELSEA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)