Internacional

La UEFA es ratifica: no a la superlliga europea

Futbol internacional. “No hi haurà cap lliga tancada perquè no va en concordança amb els nostres valors ni ideals”, va dir Aleksander Ceferin

Si l'ECA –l'Associació de Clubs Europeus que presideix Karl-Heinz Rummenigge– ja ho va descartar la setmana passada, la UEFA, en el seu 41è congrés ordinari dut a terme a Hèlsinki, ho va ratificar mitjançant el seu president, Aleksander Ceferin. “No hi haurà cap lliga tancada, així de senzill, perquè això no va en concordança amb els nostres valors ni ideals”, va dir el dirigent, que va anar més enllà: “No cedirem al xantatge dels que pensen que poden manipular petites lligues i imposar la seva voluntat en associacions perquè pensen que són totpoderosos pels ingressos astronòmics que generen.” Més tard, en roda de premsa va matisar i va dir que la UEFA té una “una relació perfecta” amb els clubs i va assegurar que “aquells als quals em referia, sense cap mena de dubte hauran entès el missatge”.

Limitació de mandats

En el congrés, la UEFA va aprovar la reforma dels seus estatuts amb la introducció de diverses esmenes orientades a millorar el bon govern i la transparència de l'organisme. Una d'aquestes esmenes és la limitació a tres mandats dels seus dirigents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)